Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Meghalt Usztics Mátyás....

Meghalt Usztics Mátyás. Milyen emlékek maradnak benned a piltikai szerepéről?

Figyelt kérdés
Nyugodjon békében !
2017. máj. 1. 19:59
 1/10 anonim ***** válasza:
72%
Nem érdekel a politikai szerepe, színészként kedveltem, a nézete mindenkinek a magánügye.
2017. máj. 1. 20:13
 2/10 anonim ***** válasza:
0%
LMP-és volt ?
2017. máj. 1. 20:14
 3/10 anonim ***** válasza:

Nekem Usztics Mátyásról mindig ez ugrik be.

"- Mondom az uramnak TIBI!"

Nem érdekel milyen volt a pilitikai hozzáállása, az sem érdekelt, hogy a felesége, gyermekei magázták , és ő is viszont.

Az érdekelt, hogy jó színész volt, bírtam az angyalbőrben, és imádtam amikor Tibiről beszélt..:)

2017. máj. 1. 20:23
 4/10 anonim ***** válasza:
Igazából nem érdekel mit alkotott a politikában, nekem a "kisvárosból" ugrik még ma is be.
2017. máj. 1. 21:40
 5/10 anonim ***** válasza:
Nekem aztán mindegy politikában mit csinált, a lényeg, hogy igazán remek színész volt, és szerintem nem csak én vagyok aki ezért emlékezik rá.
2017. máj. 1. 22:21
 6/10 anonim ***** válasza:
73%
A politikai szerepéről, az égvilágon semmi. Színészként, kedveltem.
2017. máj. 1. 23:32
 7/10 KecskeShajt újra! ***** válasza:
2017. máj. 1. 23:47
 8/10 KecskeShajt újra! ***** válasza:
Politikailag semmilyen emlékem nincs, de óriási színész volt.
2017. máj. 1. 23:50
 9/10 Pro Patria ***** válasza:
76%

Megint kevesebb lett a világ. Milyen groteszk humora van az életnek, éppen tegnap jutott eszembe, hogy ismét megnézzem ezt:

[link]

2017. máj. 2. 22:49
 10/10 anonim válasza:
8%

Miért kell ilyen jellegű kérdéseket föltenni itt? Miért kell szegény Usztics Mátyás emlékét gyalázni? Szinte érződik a bugyborékoló gyűlölet a kérdésből!

Csak azért, mert a Magyar Gárda egyik alapítója volt? Mert Jobbik szimpatizáns volt? Mert a magyar megmaradásért küzdő szervezet főkapitánya is volt, vagy mert ő hírdette meg a Magor mozgalmat?

Szerintem nagyon ritka, értékes ember volt, nagyszerű színész és igaz magyar, aki őszintén szerette a hazáját. (A Jobbik nemigazán érdemelte meg a pártfogolását, mivel az a párt is bebizonyította, hogy hihetetlenül képmutató.) Több magyarság és hazaszeretet szorult őbelé, mint sok másik "kedves honfitársunkba".

Gyerekkorom óta kedveltem őt, mint színészt! Mindig képes volt mosolyt csalni az arcomra. Egyik kedves emlékem tőle:

https://www.youtube.com/watch?v=a82L4GzHRqw

Őszinte tiszteletem a példamutató munkássága iránt!

Nyugodjék békében!

2017. máj. 5. 15:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!