Soros és Juncker korlátlan, felső korlátok nélküli migrációt akar?
EU tisztségviselőknek nem szabadna ilyen módon titkolózni,főleg,hogyha olyannal tárgyalnak, mint Soros György.
Vagy, a markában van az Eu-s irodisták fele?
Valószínűleg a migráció érdekében,lesz csorbítva a nemzeti szuverenitás.
Juncker nagyon gyenge politikus.
Egy erős politikus azt mondaná, "Mit képzel ez a Soros?Kizárni a kontinensről,amennyiben belép,elfogatóparancsot ellene.Minden tevékenységét felfüggeszteni, minden európai bankszámláját befagyasztani."
Ilyen nagy volumenű dolgokban nem kellene titkolózni.
Elég lenne a népre bízni a döntést ebben a kérdésben.
"főleg,hogyha olyannal tárgyalnak, mint Soros György"
"a markában van az Eu-s irodisták fele?"
"Valószínűleg a migráció érdekében,lesz csorbítva a nemzeti szuverenitás."
gyááá.. a többit személyes véleménynek mondom, azt gondol az ember Junkerről amit akar, de az alább idézettek.. Az ilyenek a fidesz-indulóra alszanak és kelnek vagy csak egész nap az m1 megy a munkahelyükön és már ilyenek lettek?
hirado.hu, 888 - kb eddig kell eljutni, hogy bezárjam a kérdést. Én még azt a hibát is elkövettem, hogy elolvastam a cikkeket.
A többieknek spórolnék némi időt: nem érdemes elolvasni, durván csúsztatnak (ilyen Brüsszelbe becsempészett Sorosgyuri titkos paktuma Európa ellen meg hasonlók vannak benne).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!