Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A kormány már nem paranoiás,...

A kormány már nem paranoiás, hogy mindenkiben Sorost látják?

Figyelt kérdés
[link]
2017. ápr. 29. 08:02
 1/4 A kérdező kommentje:

Illetve pontosan a kérdés (kicsit rosszul tettem fel):

Annyira Sorost látják mindenben, hogy már viccelni se lehet vele, mert teljesen komolyan veszik?

2017. ápr. 29. 08:05
 2/4 anonim ***** válasza:

Kérdező!

Itt van 2018, jönnek a választások, kell ellenségkép!

Már azért is Soros okolható, hogy Victor Ponta román elnök lemondásra kényszerült.

Meg aki az Orbán-rezsim ellen szólal fel, tüntet, vagy amikor a CEU-ért volt nagyszabású megmozdulás, a tüntetőker "Soros utaztatta, fizette le". :D

2017. ápr. 29. 11:00
 3/4 anonim ***** válasza:
66%
Ez nem paranoia, inkább "stratégia". Ráadásul úgy tűnik, hogy egész jól működik...
2017. ápr. 29. 16:16
 4/4 anonim ***** válasza:

Én azt nem értem, hogy ha az Európai Néppárt annyira Soros hatása alatt áll, hogy a Néppárt nyíltan kizárással fenyegette meg, hogy kizárják, ha nem hagy fel a CEU üldöztetéssel, akkor miért akart Orbán továbbra is egy ilyen gáz pártban maradni az EU-ban?

Na majd valaki ha leereszkedik egy újságíróhoz, amelyik nem csak az általuk lediktált kérdést teszik fel, akkor talán ezt is megtudhatjuk. Bár ilyenkor szokott a mellébeszélés jönni.

2017. ápr. 29. 20:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!