Ha tényleg szakmunkás hiány van, akkor közmunkásokat miért nem képzik át, a hiány szakmára és velük pótolják a szakmunkásokat?
Tíz évig voltam közmunkás szakember, annak ellenére hogy van szakmám. Asztalos, fakitermelő, Mg gépész, van papírom teherautóra, nehéz pótra, lánctalpasra, 37kw fölötti traktorra, mg rakodógépre, láncfűrészre (döntős papír, nem az a kis fittyfa sz 5 cmig gallyazós). És el nem mentem volna dolgozni bárhogy könyörögtek. Tudod miért? Mert 65 ezret ott is megkaptam úgy, hogy egész nap boroztam, szalonnát sütöttem, meg aludtam. Hát szerinted hülye vagyok én hogy majd 80 ért dolgozni fogok?
Majd akinek hat anyja van!
"Asztalos, fakitermelő, Mg gépész, van papírom teherautóra, nehéz pótra, lánctalpasra, 37kw fölötti traktorra, mg rakodógépre, láncfűrészre (döntős papír, nem az a kis fittyfa sz 5 cmig gallyazós)."
És ennyi végzettséggel a 65 - 80 ezres kategóriákban gondolkozol? Akkor valószínűleg meg is érdemled.
Az az ezermester asztalos egy kamugyár. Vagy félkezű alkeszos, aki a megjelenése miatt nem kell eleve a kutyának se. Nyilván a hozzászólásának a lényege nem az igazmondás volt, ami nem is sikerült szerintem , hanem az, hogy a "zsegíllyezzen" egyet, és dicsőítse a közmunkát.
Önkéntes vagy fizetett troll.
De ha már itt tartunk, a közmunka nyomja le a béreket, borítja a piacot, teszi lehetővé, hogy már végzettség nélkül is alkalmatlan emberek betöltsenek felelős állásokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!