Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Simicskát mivel démonizálják?

Simicskát mivel démonizálják?

Figyelt kérdés
Oké, tudom, hogy Ov és Simicska között most megy ez a cicaharc már jó ideje, de az átlag embernek mit írnak róla, amiért sok fideszes fújol rá? Mert Sorosnál még értem, hogy rákenik, hogy ál civileket pénzel meg migránsokat telepítene be, de Simicskáról többet nem tudok, azon kívül, hogy most a Jobbikot próbálja támogatni. Emiatt lenne a fideszes szavazóknak annyira visszataszító, vagy mit mondtak a közmédián, mitől lett rossz fiú?
2017. ápr. 28. 17:02
 1/6 anonim ***** válasza:
Simicska azért ellenség a Fideszesek szemébe, mert évekig tömték közbeszerzésből adódó pénzzel (Fidesz kormány alatt) és nem volt hálás mert Orbán ellen fordult. Szerintük hálásnak kellene lennie Simicskának és Orbánt szolgálnia.
2017. ápr. 28. 17:04
 2/6 A kérdező kommentje:

Ez idáig oké, de az átlag fideszes szavazónak mi baja vele?

Csak mert gondolom a jobbikos plakátokra nem Ov ragasztja rá, hogy simicska párt, vagy ír rá minden szépet :D

2017. ápr. 28. 17:12
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

#2: Most írtam le mi a baja az átlag Fidesz szavazónak. Az hogy már nem Orbánt pártolja és ellene fordult. Mikor jött a balhé és "G"-nek (a bizonyos G nap) nevezte Orbánt a Simicska akkor rengeteg Fideszes követelte hogy vonja vissza ezt és hogy merészel így beszélni Orbánról. Egy csomó ember (köztük szomszédom) egyből lemondta a Magyar Nemzet újságot hogy "Simicska csődbe menjen" (vagyis ezt hitték ez lesz.)

Aztán kiderült Vona találkozott vele, Simicska fia Jobbik mellé állt, hasonló...ennyi elég a Fideszeseknek hogy azt lássák ellenség még jobban.

2017. ápr. 28. 17:17
 4/6 A kérdező kommentje:

Oh wow.

Ezt nem tudtam, hogy az átlag fidesz szavazónál simicska "gyarapódása" megengedett volt...

Akkor kösz :D

2017. ápr. 28. 17:27
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell démonizálni. Amíg a Fideszt segítette, bármit elnéztek neki, most, hogy "áruló" lett, törvényszerű, hogy utálják. Ráadásul, azért tartanak is tőle, hiszen elég sokmindenről tudhat, aminek a kiteregetésével, kiszivárogtatásával "problémát" okozhat.
2017. ápr. 28. 19:40
 6/6 anonim ***** válasza:
Amúgy bebizonyosodott, hogy közvetetten igenis ov dekorálja a jobbik plakátjait. :D
2017. ápr. 28. 19:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!