Mely idézetek határoznak meg titeket?
Politikai felfogásotokat mely idézetek határozzák meg illetve formálják, vagy jellemzik?
kitől- mi?
utána írhatjátok hogy jobboldal, vagy baloldal vagy milyen ideológia, életkort is.
"A hatalom célja a hatalom maga." - (azt hiszem) Orwell
24/F/centralista
"Egy nemzetet nem az alapján kell megítélni, hogy hogyan bánik a felső rétegek polgáraival, hanem hogy az alsókkal." ~ Nelson Mandela
"Olyan világról álmodom, ahol az igazság formálja az emberek politikáját, és nem a politikusok formálják hogy mit gondoljanak az emberek az igazságról." ~ Neil deGrasse Tyson
"Igen nehéz jó magyarnak lenni, de nem lehetetlen" ~ Széchenyi István
"Minden nemzetnek olyan kormánya van, aminőt érdemel. Ha valami oknál fogva ostoba vagy komisz emberek ülnek egy bölcs és becsületes nép nyakára, akkor a nép azokat a silány fickókat minél hamarabb a pokol fenekére küldi. De ha egy hitvány kormány huzamosan megmarad a helyén, akkor bizonyos, hogy a nemzetben van a hiba." ~ Széchenyinek tulajdonított idézet, de állítólag nem ő mondta, én nem tudom biztosan.
18/F, a politikai beállítottságom nem tudom meghatározni, egyik létező irányzattal sem értek teljes mértékben egyet.
"Ne hagyd, hogy holmi idézetek határozzanak meg téged!"
-apám-
mindkét oldali, gnosztikus realista
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!