Miért énekelték el a Székely Himnuszt a mai alakuló ülés végén?
Miért ne lehetnének a székely magyarok SZÉKELY magyarok?
Nem mondom, hogy nem lehetnek, csak vicces, hogy ők aztán magyarok, ellenben, a radikálisok örömmel tarkónvernék szöges léccel az itt élő, az országnak hasznot hajtó egyes kisebbségek tagjait, mert azok "nem magyarok".
Az meg már megint hülyeség, hogy miért nem énekelték az God save the queen-t. Melyik himnuszhoz van több közünk a székelyhez, vagy az angolhoz?
remélem az MSZP vissza sem megy többet a parlamentbe!
Még mielőtt: liberális vagyok, a nagyon balosokat éppen annyira nehezen viselem el, mint a nagyon jobbosokat, de...
"Az internacionálé undorító volt viszont az egyik MSZP ülésen! Ahhoz semmi közünk tényleg."
Ezt azok a szociáldemokraták énekelték, akiknek köszönhetően ma van általános és kötelező tb, gondoskodó állam, minimálbér, meg hasonlóak. Az, hogy a komcsik lenyúlták, egy dolog, de nyugat-európában elfogadott dolog szocdem körökben az éneklése.
A válasz írója 35%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 19:21
Ezt 45 év komcsi diktatúra után elég nehezen veszi be az emberek többségének a gyomra.
19:19
Mire gondolsz? A svábokkal senkinek semmi gondja. Olyanról sem hallottam, hogy valaha megfenyegettek volna egy magyarországi szlovák kisebbségit, vagy bárki mást. A tücskök pedig nem hajtanak hasznot az országnak és 10 emberből 9 tarkón verné azzal a bizonyos szöges léccel pártállástól függetlenül. A maradék egy rózsadombi és/vagy vérlibsi.
Azonkívül a határon túl sokkal nagyobb dolog magyarnak lenni és maradni.
Én szeretem a székely himnuszt, és azt mondom, hogy nyugodtan énekeljék a Fidesz vagy Jobbik gyűléseken, mint ahogy felőlem az Internacionálét az MSZP-én. De nem a parlamentben. A parlamentben énekeljék a Himnuszt és a Szózatot, mert ezek MAGYARORSZÁG jelképei.
Amúgy meg mindenkinek ajánlom az alábbi videót:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!