A CEU-sok, Gulyás, Juhász elpróbálták a röszkei kerítésbontást. Mit gondoltok erről?
Hát, a kormány helyében csak azért sem hosszabbítanám meg a CEU engedélyét.Az nem csak egy egyetem,hanem egy térítő is egyben.
Ebből is látszik,hogy az ott tüntetők, ás a kerítésbontók között bizony van átfedés.
Az internacionalista jelszavak, amiket kiabáltak (no nation), nyomatékosítja azt az álláspontot, miszerint ők egy nemzetellenes, újkommunista banda,szivárvánnyal megfűszerezve.
Hú gyerekek,én szándékosan kerülöm már jó egy éve a kormánysajtót,mert már akkor látszott,hogy nagy gondok vannak,de hogy azóta milyen változások történtek.
Komolyan mondom összeszorult a gyomrom,ahogy olvastam
Itt senki nem tanult történelmet?
Ugyanilyen cikkek születtek anno a kommunizmus alatt,vagy Törökországban,Oroszországban,de még azon se lepődnék meg ha É-Kóreában is ilyenekkel riogatnának,csak ott nekik más a mumus,itt komolyan senkinek nem tűnik fel,hogy milyen nagy gáz van?
Komolyan van olyan,akinél ez a műfaj működik?
Esküszöm lassan menekülni kell innen...
352/B. §134 (1) Aki az államhatár rendjének védelmét biztosító létesítményt, illetve eszközt megsemmisíti vagy megrongálja, ha súlyosabb bűncselekmény nem valósul meg, bűntett miatt egy évtől öt évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.
(2) A büntetés két évtől nyolc évig terjedő szabadságvesztés, ha az (1) bekezdésben meghatározott bűncselekményt
a) fegyveresen,
b) felfegyverkezve,
c) tömegzavargás résztvevőjeként
követik el.
Ha ülni akarnak akkor hajrá
Ripost xD
Hű, de "hiteles" forrás xD
Az neked piszkosul nem tűnt fel kérdező, hogy az ilyen sz3nny média az ellenzék mocskolásán, lejáratásán ügyködik?
Tövig besz0pt@d a propagandát!
Gratulálok!
"egyszeruen arrol van szo,hogy a muszlimok megakarjàk szàllni Europat,"
Ha erről van szó, akkor nem valami hatékonyak, mivel a menekültek többsége saját országukon BELÜL, ill. más muszlim országokban lelt menedékre. Ezen kívül sokan más földrészt választottak. Itt kérem, a tények tudatos és következetes elferdítése folyik, a célt pedig már leírtam. A téma folyamatosan napirenden van a közmédiában, míg a sokkal súlyosabb helyi problémákat elhallgatják, vagy széthazudják, egészségügy, középtávú nyugdíj finanszírozás, oktatásügy, korrupció, gazdaság, foglalkoztatottság...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!