Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Honnan ered ez a pletyka,...

Honnan ered ez a pletyka, hogy izraeli katonák voltak 2006-ban az országban?

Figyelt kérdés
2017. ápr. 21. 18:52
 1/10 anonim ***** válasza:
95%
élénk a jobberek fantáziája: gyíkemberek, Magyarország a föld szívcsakrája, háttérhatalom stb... ismerős? :D
2017. ápr. 21. 18:56
 2/10 anonim ***** válasza:
49%

Jobboldaliak voltak a tüntetők, a rendőrökön nem volt jelzés, soha azelőtt nem látott mértékű erőszakkal léptek fel és MSZP kormány volt ( ráadásul Gyurcsány idején ---> Izrael barát politikát folytattak ).

Hát innen. Én ezt túlzásnak tartom, de ez nem mentesíti a rendőröket a túlkapások, a jelzés nélküliség és az erőszak alól.

2017. ápr. 21. 18:58
 3/10 A kérdező kommentje:

Rendőr ismerősöm, aki ott volt mesélte, hogy volt valami Meki ott a közelben. Kizavarták az embereket, aztán pár angol megkérdezte, hogy mi van, mi ez a cirkusz, aztán egyik rendőr jól beszélt angolul és elmagyarázta. Fél órával később már azt beszélték pár utcával lejjebb, hogy vannak angol rendőrök is.

Gondolom ez is valami hasonló volt.

2017. ápr. 21. 19:03
 4/10 anonim ***** válasza:

Igazából ez onnan indult, hogy az amerikai wikileaks kiszivárogtatott valamit ezzel kapcsolatban.

[link]

2017. ápr. 21. 19:26
 5/10 Fatal_3rror_ ***** válasza:
100%

Nagyjából olyan sztori lehet mint az amerikai helikopterek.

Egyik nap arra keltem, 2 Chinook és 3 Blackhawk SZÁLLÍTÓ helikopterek repültek át Bp felett.

Másnap a média lehozta hogy az USA Apache harci helikopterekkel repült át az országon. Erre a proli nép reakciói:

"Mi az hogy átengedik?"

"Mi az hogy nekik ezt lehet?"

"Miért nem lőtte le őket a légvédelem"

Azonnal beindult a gyűlöletkampány, pedig naponta vagy 1000 légi jármű repül át az ország felett, akár katonai gépek is, tekintve hogy teleportálni nem tudnak :D

2017. ápr. 21. 19:29
 6/10 Fatal_3rror_ ***** válasza:
82%
Meg ja, 2006-ban még nem voltak migránsok, nem kellett megállítani Brüsszelt, így az átlag proli a zsidókban látta a főellenséget.
2017. ápr. 21. 19:33
 7/10 anonim ***** válasza:

Akkoriban keringtek olyan információk, hogy egy nagy csoport izraeli katona _véletlen_ pont aznap ment megnézni a Parlamentet - persze csak mint turisták. Nem tudom, mennyi a valóságtartalma ennek.

A fotókon lévő rendőrök némelyike valami egészen szürreálisan nézett ki - kb úgy, mint akit egy szlovák, vagy orosz tanyáról szalajtottak.

6: hülye...

2017. ápr. 22. 01:01
 8/10 anonim ***** válasza:
Nem volt azonosítószámuk pár rendőrnek, utána a wikiliks leleplezte, hogy valóban.
2017. ápr. 22. 01:10
 9/10 anonim ***** válasza:

No, meg is találtam. HVG, úgyhogy ne legyen panasz:

[link]

Mindenesetre ez csak feltételezésnek tűnik. Ugyanakkor tény, hogy voltak a kérdéses időpontban izraeli katonák Magyarországon.

A furcsa kinézetű rendőrökről is megtaláltam a fotót (ez már a zavargások után volt, amikor kordonnal vették körbe a Kossuth teret):

[link]

A fotó, amire gondolok:

[link]

2017. ápr. 22. 01:24
 10/10 A kérdező kommentje:

A Wikileaks ügyre emlékszem, arra is, hogy a szemem elől tűnt el a Hír, mert törölték.

A képek valóban érdekesek.

Én nem zárom ki, de nem értettem hogy terjed el ilyen.

2017. ápr. 22. 12:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!