Miért jó a magyaroknak, hogy Magyarország az Európai Unió tagja? Ha jó egyáltalán.
Lázár János ma kijelentette:
"a támogatásokkal mindenki jól járt, segítette az államháztartás stabilizálását, fejlesztésre szinte csak ebből futotta, nőtt a bizalom Magyarország iránt, csökkent a kockázati kitettség."
Hosszú ideje az egyetlen igaz mondata. Gondolom utána elment gyónni Viktor Atyához.
Lázár ma olyanokat mondott, amikre szerintem azért van szükség, mert kicsit fokozott lett a hangulat a kormánnyal szemben. Nem mernek már akkora arccal pofázni, mert úgy tűnik, mégis csak van egy tüntető tömeg, akik ha nem is fognak kormányt váltani, mindenképp rossz színben tüntetik fel a kormányt, ha rendszeresen az utcán vannak.
Szerintem nem véletlen, hogy ugyanezért vonták vissza a kiskereskedelmi szívatócsomagukat is, mert egyszerűen nem tudták volna lenyomni az emberek torkán. Érzik, hogy most megrezgett a léc, és inkább hagyják csendben elülni a lázongásokat. Ez mondjuk szerintem elég nagy baj, nem először tesztelik, meddig lehet elmenni egy témával, utána meg visszatáncolnak, ezzel az ingerküszöbünket próbálják magasabbra emelni.
Jaja... folyamatosan lavíroznak, kimondanak és visszakoznak, improvizálnak attól függően hogy mennyire nagy saller várható és melyik irányból. Ezt én politikai vergődésnek hívom. Közben az egész országomat azonosítják ezzel a bandával.
Szörnyű az egész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!