szerintem az utolsó méltó köztársasági elnök Mádl Ferenc után.
2017. ápr. 16. 18:14
2/6 anonim válasza:
Az biztos, hogy utána, csak rosszabbak jöttek az államfői poszton.
2017. ápr. 16. 18:18
3/6 anonim válasza:
Báb volt ő is, mint Mádl, mindkettőt a Fidesz segítette a székbe. Sólyom is hálás volt ezért, akadályozta dolgokban a baloldalt amikor ők voltak kormányon. Mostani helyzet meg vicces, de a tanárok mellett is kiállt tavaly, de tudod...még mindig nagyon gyenge ez a próbálkozása. Kiállhatott volna már és beszédet is mondhatott volna, de eddig gyenge. Amúgy...nem sírom vissza, de mikor odakerült azt hittem nem lehet rosszabb...de lett azóta.
2017. ápr. 16. 19:51
4/6 anonim válasza:
Én úgy emlékszem rá vissza, hogy egyszer a szlovákok nem engedték be valami megemlékezésre, ő meg tiltakozott érte egy sort, jobban mondva hisztizett :) én a helyében motorcsónakkal átkeltem volna a Dunán vagy csomagtartóban elrejtőztem volna, de ez a beszari csak szánalmasan vinnyogott. Ez persze csak az én véleményem.
Másik dolog: senkit nem lehet "visszahívni" csak megválasztani lehet, ahhoz meg parlamenti többség kell, ez így működik, ez van.
2017. ápr. 16. 20:28
5/6 anonim válasza:
Engem is meglepett, hogy a vakondnadrágosnak ujabban mintha pötse nött volna. Amig elnök volt csak a bánáti bazsarozsa örült neki.
2017. ápr. 16. 20:31
6/6 anonim válasza:
#4 az nem hiszti, hogy felnőtt ember módjára betartja a törvényt akkor is, ha nem ért vele egyet, és utána törvényes úton próbál érvényt szerezni az igazának ahelyett, hogy a tini nindzsa szabadságharcost alakítja. Szerinted ha a magyar köztársasági elnök egy csomagtartóba bújva érkezik meg Szlovákiába, akkor kin röhögött volna a világ, rajtunk vagy Szlovákián?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Adataid védelme fontos számunkra!
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.