Én nem akarok a migránsokkal semmilyen szolidaritást vállalni. Akkor én most a tűntetők szemeben Fideszes vagyok?
" Nem Fideszes vagy hanem provokatív hülye."
Az inkább te vagy, meg a többi debil "kollégád"! :P
Ott voltam Vasárnap másik 80,000 emberrel. Ott voltam Szerdán másik több tízezer emberrel, az első sorokban álltam a Fidesz székházzal szemben. Tegnap is ottvoltam este az Oktogonon.
Jobb oldali vagyok.
Ezek a tüntetők nem liberálisok. Max a TV-ben.
Persze, vannak közöttünk azok is. De amint kimész, és meglátod kik vannak ott, rögtön rájössz hogy az igazság más, mint amit az Origo-n, az M1-en van akár a 444-en mutatnak.
Ezek az emberek nem liberálisok. Ezek az emberek érzik a szűkülő légkört az országban hogy Orbán Viktor, a szavazók hatalmával ugyan, de hogyan épít ki egy Oroszország típusú diktatúrát. Ez nem kell nekik. Ma még lehet hogy egy sajátos, kelet-európai demokrácia van Magyarországon, de ez a sok fiatal azért van kinn, mert nem akar holnap Oroszországban ébredni.
Én háromszor is tüntettem, a Ceu mellett és Orbán ellen. Lelőném s menekülteket a határon, mégis kinn vagyok. Pedig Soros se fizet.
utolsónak: Azért érdekelne, hogy miért lövetnéd le őket, mikor neked semmit nem ártottak
A kitoloncolást értem, ha nem engednéd be értem, ha erőszakosan akarna bejönni és akkor ütnéd még azt is megérteném, de csak úgy lövetni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!