Megtört a jég? (lent)
nem az első ugyebár.
https://www.youtube.com/watch?v=jF2zEPfFhNw
https://www.youtube.com/watch?v=RGI51wJ92UE
a Fidesznek vége szerintetek ezzel? Szerintem sakkmatt.
#3 Gondolom csak szarkazmus, de bárcsak így lenne. :) Legalábbis a Fideszes rész. Legalábbis szerintem nem én vagyok az egyetlen aki belefáradt az állandó ellenségkép keresésbe, a társadalom csoportjainak egymás ellen uszításába, az ész nélkül költekezésbe (értelmetlen beruházások), a korrupcióba (ami egyre nő) és a folyamatos hazudozásba.
Én egy liberális (de nem szélsőséges értelemben), Unió párti, korrupció ellenes, őszinte, értelmes reformokat hozó, az ország és Európa érdekeit néző partra vágyom.
Nem akarok Oroszországgal közösködni, kelet felé vonulni...
"Szerintem sakkmatt."
Ezt inkább csak gondolod, vagy alá is tudod támasztani hivatalos adatokkal? A pár kiragadott szelvényt nem tekintem "hivatalosnak".
Én is remélem, hogy az mszp végre megszűnik, de sajnos tudom, hogy pár öregasszony még mindig beveri őket a Parlamentbe...
Bár kíváncsi lennék mi lenne, ha a fidesz "összeesne". Mi lenne a helyén? Remélem NEM az mszp, dk, jobbik egyike.
miert tört volna meg? 80 ezer ember ment ki tüntetni de ez budapest lakosságának is csak a töredéke nemhogy egy 9 milliós országban.
Véleményem szerint az egész tüntetés is csak fel van fújva,
a netadónál is hasonló volt csak a média azt nem fújta fel ennyire mint ezt mellesleg abba sem bukott bele.
Ahhoz hogy más kormány legyen kéne egy hiteles ellenzék nem pedig ez a buta banda aki csak nyavajog de elképzeléseik nincsenek. Ennyi erövel en is alapithatok pártot, azt én is tudom szajkózni mi nem jó de választást azzal nem nyerek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!