Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi köze a CEU-s tüntetésnek...

Mi köze a CEU-s tüntetésnek az oroszokhoz amikor azt skandálják a tüntetők, hogy takarodjatok ruszkik?

Figyelt kérdés

2017. ápr. 15. 09:13
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
#5 Kibújt a szög a zsákból?
2017. ápr. 15. 12:38
 12/18 anonim ***** válasza:
76%
#10: Sorost kifelejtetted.
2017. ápr. 15. 16:35
 13/18 anonim ***** válasza:
68%
A CEU bezáratása elsősorban orosz érdek, nem magyar. Persze az itteni vezetők sem szeretik azokat, akik átláthatóságot, demokrációt, meg tényeken alapuló döntéshozatalt akarnak, szóval liliPutyin is kiverheti rá, ha sikerül elüldöznie Kelet-Európa legmagasabban jegyzett egyetemét.
2017. ápr. 15. 18:20
 14/18 anonim ***** válasza:
32%

"Európa legmagasabban jegyzett egyetemét"

Ez csak azért vicces, mert akik ezt a jelzőt ráaggaták azok ugyanazok az emberek akik odajártak...

Még egy mérnökről sem hallottam, hogy "há én a ceura jártam!"

Annál többet ELTE, BGF, BME, BKF végzetteket. A ceusok többsége csupán a ceu szubkultúrán belül "menők".

2017. ápr. 15. 22:52
 15/18 anonim ***** válasza:
71%
#14 Kelet-Európát írtam, ez pedig tény, nem értékítélet volt. A jelzőt pedig a globális felsőoktatási ranglistákat összeállító szakértők "aggatták" rá, akik nem a CEU-ra jártak, bár valószínűleg oda ahová a CEUs professzorok jó része (Harvard, Stanford, Oxford). A CEU számos képzése a világ 50, Európa 10 legjobbja között van, átlagolva a szakterületeket a QS ranglistán 130., míg más magyar egyetem a 700ba sem fért be. Az, hogy te nem értesz egyet valamivel, vagy az ismerősi köröd olyanokból áll, akik a ZSKFre jártak, irreleváns. Én kitüntetett mesterdiplomát szereztem a BME-n, tehát mérnök vagyok és a CEU-ra is jártam, úgyhogy "Há, én a ceura jártam!" most hallottad egy mérnöktől. És te hol végeztél?
2017. ápr. 16. 00:19
 16/18 anonim ***** válasza:
69%
#14 ja, és még annyit, hogy a világ két legjobb műszaki egyeteme, az MIT és a Stanford is teljes mellszélességgel kiállt a CEU mellett, úgyhogy a főiskolán végzett mérnök haverjaidnak sem kell ám túl magasra húznia az orrát ;)
2017. ápr. 16. 00:21
 17/18 anonim ***** válasza:
62%
mivel gyuribá egyeteme akinek muszály nyalni a nagy demokráciába :)
2017. ápr. 16. 18:53
 18/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2017. ápr. 18. 22:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!