A mostani tüntetésekből lehet forradalom?
"Kedves" #7 es
Ebből a kommentbol látszik, hogy te nagy valószínűséggel nem láttál egyetemet belülről, es nem is lettél volna rá képes hogy akar csak meg is nézz magadnak egyet. Én is ott voltam, senki sem fizetett érte, se nekem sem a többi 80 ezer másik BÉKÉS résztvevőnek. Azt hiszem te sok lokált, vagy origót olvastál mostanában. Esetleg abba néztél bele, ami "tények" címszó alatt a tévé kettőn fut, híradónak csúfolva. Ez, tegnap sokkal jobb volt, mint akar az EB. Senkot sem bantottunk, es senki sem fogyasztott pár sörnél többet, amit saját maga vett meg. Talán próbálhatnal mas forrásból is tájékozódni, Mi tegnap történelmet írtunk, mert ilyen tüntetést még senki sem latott. 90% unk huszonéves ertelmiségi volt. Hangsúly: -értelmiségi-.
Ha gond, és mertéktartás nélkül nyeled a propagandát, egy nem kimagasló IQ pontszámmal, akkor annak az a vége, hogy nem veszed észre ha neked rossz.
Gratulálok.....
Birom ezt az arukapcsolast hogy aki nem ert egyet a tuntetessel az csak es kizarolag Fideszes lehet, origos, lokalos :D
Bocs hogy valoszinunek tartom hogy a penz uralta kapitalista vilagban gazdasagi korok penzelnek ezt azt. Ez nem ossze eskuves elmelet hanem teny. Teny hogy a hazai liberalisokat Nyugatrol penzelik, teny hogy a Jobbikot az oroszok penzelik stb. Az erdekszferak birtoklasaert folyamatosan harc folyik, foleg ebben a Nyugat es Oroszorszag kozott fekvo kozep europai utkozo regioban. Nincs ebbe semmi osszeeskuves, Soros milliokkal tamogatja a hazai baloldalt, es bizony valoszinuleg Orbannak is csurran cseppen valami Putyintol hogy oroszbarat propagandat folytasson az EUban.
Egyetemre tenyleg nem jartam csak foiskolara, nagyon jol tudom milyen beallitottsagu emberek vannak ott.
Nem, mindig is birka nép voltunk, azok is maradunk.
Egyébként forradalmat nem az utcán, hanem a szavazófülkékben kell csinálni. Már ameddig még lehet.
Egy jó hazugság, megint meghozta az eredményét.
Király vagy orbán! Ügyesen tudod terelni a bírkákat.
Magyarország juhásza :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!