Meddig jöttök még ezzel az antiszemitizmussal?
"miről hogy másokat nácizol?"
Kezdjük ott, hogy én még antiszemitának sem neveztelek. És ha te az antiszemitizmust a nácizmussal azonosítod, akkor valami nagy baj lehet a fejedben. Mellesleg szerintem te nem is vagy tisztában sem a náci, sem az antiszemita szó jelentésével.
Segítek. Antiszemita az az ember, aki pusztán származásuk miatt utálja a zsidókat és minden rosszért őket hibáztatja. A Jobbikosok (sajnos) pont ezt csinálják. Úgyhogy amíg ezzel nem hagytok fel, ne csodálkozzatok, ha antiszemitának fognak titeket tartani!
"vegyed már észre magad
és hogy hol a helyed"
Na tessék! Aki nem Jobbikos és nem szidja agyba-főbe a zsidókat az már el is mehet a sunyiba? Na ez a ti stílusotok.
aztán miért csak a jobbik nyakába kell varrni?
minek is politizálsz te?
lefogadom egy kis zöldfülű hétvégi kis hippi vagy
aki suttyomban füvezik és cigizik
csak anyuék meg ne tudják
"ja kollektívan 850 ezer embert náciztál le "
1. Idézd, hogy hol náciztam le akárkit is!
2. Kérdeztek valamit, én meg válaszoltam. Mond, hogy a Jobbikosok nem szidják a zsidókat! Mond, hogy a Jobbikosok nem a zsidókat hibáztatják Magyarország rossz gazdasági helyzetéért! De igen? Akkor antiszemiták. Ennyi az egséz. Tisztában kéne lenni a fogalmakkal.
". Antiszemita az az ember, aki pusztán származásuk miatt utálja a zsidókat "
antiszemitizmus az vallási türelmetlenség
te nagy jogvédő
nem is tudod mi az a jobbik
semmit nem tudsz a szinpatizánsairól
csak antiszemitázod nácizod őket
jössz a demagógiáddal
és ha megvédik magukat fel vagy háborodva
"aztán miért csak a jobbik nyakába kell varrni?"
Mert a Jobbik az egyetlen antiszemita párt aki jelen van a közéletben.
"Mert a Jobbik az egyetlen antiszemita párt aki jelen van a közéletben."
na megint egy damagógia
mért antiszemita te hülye? már ezt kell hogy mondjam
nem igaz már
tipikus jobbik paradoxon:
"Zsidók tehetnek a Magyarország rossz helyzetéről, a világválságról és el akarják foglalni Magyarországot, de nem vagyunk antiszemiták"
:D
"1. Idézd, hogy hol náciztam le akárkit is!
2. Kérdeztek valamit, én meg válaszoltam. Mond, hogy a Jobbikosok nem szidják a zsidókat! Mond, hogy a Jobbikosok nem a zsidókat hibáztatják Magyarország rossz gazdasági helyzetéért! De igen? Akkor antiszemiták. Ennyi az egséz. Tisztában kéne lenni a fogalmakkal."
akkor 850 ezer embert antiszemitáztál le
(és persze másol meg náciztál)
a jobbik hol mondta hogy a zsidók a hibásak?
más kérdés hogy a legtöbb korrupcióhoz közük van zsidóknak is
Sukoró pl
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!