Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szerintetek jó lenne egy...

Szerintetek jó lenne egy jobbik-lmp-momentum koalíció?

Figyelt kérdés
Ezek a pártok még nem égették meg magukat és úgy gondolom, hogyha tényleg változást szeretnének a politikában, akkor ezeknek az új pártoknak összekéne fogniuk. Így több szavazatuk lehet és kevesebb szavazatot zsebelne be a fidesz és a bukott baloldal.
2017. ápr. 10. 13:30
 1/4 anonim ***** válasza:
70%
Nem hinnén, hogy az lmp vagy a momentum lepaktálna a szélsőjobbal. Különösen annak fényében, hogy a Jobbik áll legközelwbb a Fideszhez ideológiában.
2017. ápr. 10. 13:55
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Hát, szerintem egy kicsit "bizarr" lenne. Az meg nem elég összetartó erő, hogy ők még "nem égették meg magukat".
2017. ápr. 10. 17:04
 3/4 anonim ***** válasza:
Szerintem már csak ideológiai szempontból sem lenne szerencsés. Egy az, hogy valószínűleg egyik párt sem menne bele a koalícióba, másrészt így lényegében a teljes szavazótáborukat elbuknák: az LMP és a Momentum szavazóit elriasztaná a szélsőjobbos oldal, a Jobbik szavazói pedig undorodnának a ballibesektől. Külön külön reálisan több szavazatot tudnak begyűjteni.
2017. ápr. 10. 18:34
 4/4 A kérdező kommentje:
Én szívesen szavaznék erre a koalícióra, mert látnám azt, hogy a jobbik is kitud törni ebből a szektás szekértáborból és képes lenne egy olyan párttal összefogni, ami liberális és új. A Vona Gábor sokat konszolidálódott, már nem az a veszett kutya aki volt és belátta, hogy fekete-fehéren látta a világot (pont úgy, mint most a fidesz) és emiatt nekem is szimpatikusabb lett. Momentumba meg az a szimpatikus, hogy egyik szekértábor fele se szimpatizál és ez kéne az országnak is. Abbahagyni ezt a balibsizést és jobb konzervezést és végre normális politikát folytatni, de ehhez a többi embernek is másképp kéne hozzá állnia.
2017. ápr. 11. 18:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!