Miért csak heti 2 meccset közvetítenek az nb1-ből?
Tudom, sokan vannak így ezzel. Én is a szar foci, vénaszkenner, politikusok által irányított klubok, nullával egyenértékű nemzetközi szereplés négyes kombináció miatt hagytam abba a meccsre járást 3 éve. Azóta nem voltam Fradi meccsen. Válogatott+DAC amire járok most. Ami azért szar, mert előtte sem voltunk sokan, de most olyan mintha a vezetők direkt arra mennének, hogy minél kevesebben legyenek kint, mert ugye kevesebb ember=kevesebb kritikus hang a lelátóról. Nem tudom, remélem hamarosan megoldódnak a dolgok és mindenki újra járni fog meccsre aki szeretne.
Szóval mlsz a nézőszám miatt. Azt mlsz-t viszont többé kevésbé a politika irányítja gondolom.
https://www.gyakorikerdesek.hu/politika__magyar-politika__85..
megmondom, hogy én miért nem szeretem nézni mostanában a meccseket.
Mert pl. a Videotonnak van olyan meccse, hogy 6-7 idegenlégióssal játszanak. Engem a fehérvári focisták érdekelnek, nem az idegenek. Az se baj, ha veszítenek, de ismerem őket.
Az olyan meccsről nem kapcsolok el, ahol megnézem, és hazaiak a játékosok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!