Itt ott szoktam nézegetni ,olvasgatni a híreket, de amiket néztem, azok vagy mindenhol támogattak, vagy mindnenhol ellenezték a kormány döntéseit.Lehetőleg magyar legyen, mivel még nem tudok annyira angolul.
2017. ápr. 8. 13:19
1/10 anonim válasza:
Ilyen nem létezik önmagában. Olvass többféle oldalt és amiről mindenhol ugyanazt írják, az valószínűleg igaz.
2017. ápr. 8. 13:23
2/10 anonim válasza:
Nincs ilyen. Max olyat tudsz tenni, hogy az egyes pártok youtube oldalát nézed, mik történtek, mik a tervek stb. és abból a saját belátásaid alapján ítélkezel, ha politikai dolgokról van szó, de ezt is nehéz mert ugye jól hazudnak. Ha pedig arról akarsz tudni, hogy mik történtek a nagyvilágban akkor célzottan olyan oldalakon, olyan híreket olvasol tényként tekintve rá. Ebben mondjuk nekem bejött az index, de a sok f***sága miatt leiratkoztam az ő oldalukról is.
FB-n csak a fertőt dobja fel, bármelyik híroldal, mint mikor valamelyik Fideszes felböfögött valami szófordulatot és azon forgott az egész média, és k**vára nem érdekelt senkit. Lehet újságot olvasni érdemesebb.
2017. ápr. 8. 13:37
3/10 anonim válasza:
Nem. A legtöbb amit tehetsz, hogy egy-egy hír kapcsán elolvasod több hírportál cikkeit is, aztán próbálod "belőni", hogy melyik lehet legközelebb az igazsághoz, melyik a legkevésbé elfogult.
2017. ápr. 8. 13:53
4/10 anonim válasza:
Index(független azt jelenti nincs pártkötődés), amúgy meg az a jó médium ami kormány kritikus :), ha Teljes képet akarsz kapni ugyan azt a hirt érdemes a két végleten elolvasni 444-888, utána a mérsékelten index-origo és ha nincs tiszta kép hvg-magyaridők-magyarnemzet-et még olvass hozzá
2017. ápr. 8. 14:37
5/10 anonim válasza:
Két olyan oldalról tudok, amik viszonylag elfogulatlatlanok:
faktor.hu
mandiner.hu
2017. ápr. 8. 14:46
6/10 anonim válasza:
888.hu
2017. ápr. 8. 15:42
7/10 anonim válasza:
A HVG elfogulatlan
2017. ápr. 8. 16:38
8/10 anonim válasza:
mandiner hvg :DDDD
2017. ápr. 8. 16:46
9/10 anonim válasza:
Ilyen nincs, és ebben a rezsimben nem is lesz. Mindenütt valamilyen irányú véleményformálás folyik. A vérmesebbek az uszításig is elmennek. Szimpla szegényellenes kirohanások a "Népszabadság"-ban is közönségesek és már elég régóta. Egy bizarr értékrend érvényesítése folyik és ha jobban belegondolsz, ez elég durva dolog. Az angol szájtokon dettó ez megy, a különbség csak annyi, hogy ott nagyságrendekkel több hírt közölnek - vagy inkább formálnak át.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!