Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az elmúlt 2-3 évben miért...

Az elmúlt 2-3 évben miért zárt be ennyi kocsma?

Figyelt kérdés
Komolyan mondom 10ből 6-7
2017. ápr. 8. 12:58
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Rengeteg cég szűnt meg, több mint valaha a rendszerváltás óta, a kocsma csak egy fajtája a vállakozásnak.
2017. ápr. 8. 16:39
 12/19 anonim ***** válasza:
Azért tegyük hozzá, hogy nem egyszer fordul elő pár 100 méteren belül 2-3 vagy mégtöbb kocsma is.
2017. ápr. 8. 16:52
 13/19 A kérdező kommentje:

Jó van erre minden indok. Csak a fidesz nem hibás, hogy még a kocsmák vendégeit is szelektálja :)

-Ne menj kocsmába nálunk a nemzeti dohány maffiánál kapsz sört és cigit is. Ide-ide nekünk hozd a pénzt!

Ne játékgépez pár ezer forintokkal a kocsmába, gyere az én és Andy bátyád kaszinójába és bukj százezreket.

2017. ápr. 8. 17:01
 14/19 anonim ***** válasza:
Én simán el tudom már erről a díszes kompániáról képzelni a kocsmák bezárását és nemzeti italkimérők jogának kiosztását a haveri körben. Semmi alja nincs már annak amit az orbán kormányból kinézek.
2017. ápr. 8. 18:40
 15/19 anonim ***** válasza:

Egyébként elég változó szerintem. Tehát most szegedet nézem: vannak kocsmák amik bezártak, illetve vannak amik eléggé elnéptelenedtek. (pl a héten láttam, hogy egy olyan hely ahova mikor elsős voltam sokat jártam, mindig teli volt, most kb rajtunk kívül volt 1-2 ember) Ellenben vannak új kocsmák is. Nyíltak kézműves sörözők, illetve egyetemek környékén fiatalos, modern, kocsmák. Szegeden a TIK-kel szemben (egyetemi könyvtár), már a 4. kocsma nyílt. De ezt úgy kell elképzelni, hogy ott vannak vele egy szemben egy 50 méteres soron. ÉS mindig full tele vannak.

Én azt vettem észre, hogy az emberek inkább már kezdtek átszokni a kevésbé alja kocsmákba.

2017. ápr. 8. 20:04
 16/19 anonim ***** válasza:
Elkezdtek az emberek a jobb helyekre járni, a klasszikus proli kocsmák amik semmit nem tudnak felmutatni az italkimérésen kívül kezdenek egyre jobban kikopni.
2017. ápr. 8. 20:13
 17/19 anonim ***** válasza:
Nálunk van egy kocsma, aminek az udvarán van egy mini abc is. Értelem szerűen mindkettőnek ugyan az a tulaja. Ő azt mondta, hogy a mini abc-t anno kiegészítésnek hozták létre a kocsma mellé. Most már többen járnak oda, mint a kocsmába. A zárt helyen való dohányzás megtiltása, és a nyerőgépek elvitele óta megcsappantak az ügyfelek.
2017. ápr. 9. 13:15
 18/19 anonim ***** válasza:
Mert Magyarország jobban teljesít és erősödik. Nincs szükségük az embernek az alkohol bódító hatására. Tehát örvendjünk ennek.
2017. ápr. 9. 16:19
 19/19 anonim ***** válasza:

Valtoznak az igények. A fiatalok inkább isznak ugyanannyi pénzért kevesebbet, de legyen igényes a hely. Fejlődik a gazdaság (na azért nem visszük túlzásba) és a termék heoyett szolgaltatasokat veszünk. Nem az ital a lényeg, hanem a hely színvonala, megjelenése. Ez egy egész világra kiterjedő folyamat egyébként és nem csak a kocsmákra igaz.

Ahova en járok, ott ezer forint egy pohár sör és egy tál chips, de borfotelben pihenek, az asztalhoz hozzák az rendelésemet és nem kell attól felnem, hovy valami részeg idióta belém köt.

2017. ápr. 9. 19:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!