Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mit éreznek azok a fiatalok,...

Mit éreznek azok a fiatalok, akik Budapesten élnek, de nincs saját lakásuk?

Figyelt kérdés
Ma már 50 millió körül van egy átlagos panel lakás is. Hogy fognak annyit összeszedni belátható időn belül, még mielőtt megöregednének, azok akiknek nincs és nem is fognak örökölni? Ráadásul úgy, hogy a kormány semmilyen támogatást nem ad az itthon maradt fiataloknak.
2017. ápr. 7. 17:32
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
22%
Még 10 milla alatt is sok panelt kínált kínálnak Budapesten, kicsit körül kéne nézni. ingatlan.com
2017. ápr. 7. 20:03
 12/14 anonim ***** válasza:
Jól érzem magam, egyetemista vagyok, itthon lakom, anyám kiszolgál.
2017. ápr. 7. 21:01
 13/14 Fatal_3rror_ ***** válasza:
0%

"nem érzed teljesen kilátástalannak az életedet, hogy 40 éves korodra lehet csak KÖZÖS egzisztenciád valakivel"

Miért lenne kilátástalan? Az elmúlt 2000 évben ettől csak szarabbul éltek az átlag emberek.

"mai világban totál nem garantált az együtt maradás, mivel a házasságok 70%-a válással végződik?"

Most akkor kezdjem el temetni a még nem létező házasságom is?

"És még akkor is "csak egy" panelproli leszel?"

Nem ettől lesz valaki panelproli, hanem az élthez való hozzáállástól.

"Nem budai villában fogsz lakni, az 200 millió."

Na bumm, és akkor mi van? Ettől függetlenül fel lehet építeni egy átlagos, biztonságos életet amibe belefér a szórakozás, pihenés is.

Átlagos emberként egy lakás árát összeszedni évtizedek munkáját jelenti. És jelentette is mindig. Egy dolgot tudsz tenni, magad fejleszteni és fentebb lépni.

2017. ápr. 7. 21:57
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Én már rég beletörődtem, hogy valószínűleg sosem lesz saját lakásom, pedig átlag felett keresek. Magyarországon magyar emberként, tisztességes munkából esélyed sincs, hogy 60 éves korodig összejöjjön egy saját lakás. Akkor pedig már azért nem vehetek, mert akkor nem lesz miből megélnem, nyugdíjat ugyanis én már nem fogok kapni.
2017. ápr. 7. 22:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!