Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi lehet a baj Vona Gábor...

Mi lehet a baj Vona Gábor mellényével egy liberális demokráciában?

Figyelt kérdés

Előre szólok, hogy nem nagyon érdekel a Jobbik, de az igazságérzetemet nagyon bántja, hogy minden párt ezzel a hülyeséggel van elfoglalva.

Egyáltalán mi a különbség egy fekete mellény és egy gárdista mellény között? Gondolom az Árpád-sávos pajzs, nem (nem tudom, csak kérdezem)? És akkor az már félelemkeltő?:) Na ne már.. És ha van a pajzson egy korona, mellette meg egy hármas halom kettős kereszttel, akkor az már OK?

És amúgy kikben kelt félelmet? Mert bennem és egyébként a többségben, egészen biztos vagyok benne, hogy nem! Persze létezhet egy olyan (nem feltétlenül etnikai) kisebbség, akikben igen. Rendben.

De mi van azzal kisebbséggel (vagy inkább többséggel?), akikben mondjuk valami más kelt félelmet? Mondjuk ne adj isten a sötét bőr fekete hajjal? Persze az említettek nem szoktak félelemkeltően, alakzatban vonulni, ezt is értem. Ők csak úgy simán félelemkeltően szoktak vonulni, alakzat nélkül és közben rendszerint üvöltözve "beszélgetnek" egymással, a buszokat, villamosokat teleszotyolázzák (mit számít, majd a paraszt magyarok összeszedik utána, azért vannak végül is), kihangosítva saját ízléstelenségüknek megfelelő zenéket hallgatnak mobiljaikon, úgy, hogy mellettük a matrica figyelmeztet mindezek elkerülésére, az utazásból való kizárás lehetősége mellett.

Bár nagyon elkanyarodtam, csak azt akartam mondani, hogy mindig találhatnánk egy olyan réteget, akikben félelmet kelthet valami, ami amúgy másokat meg nem érdekel.

Én pl. a 8. kerületben lakom és tudnék mutatni nem egy sokkal inkább félelemkeltő elemet az utcán, nagy valószínűséggel minimum késekkel felfegyverkezve, főleg estefelé, mint egy szerencsétlen fehér inget fekete mellénnyel. Arról nem is beszélve, hogy Vona Gábor felteszem így egymagában nem igazán fog alakzatban vonulni.

Az én megítélésem szerint egy vélemény szabad országban abszolút nem kellene foglalkoznunk azzal, hogy ki mit rángat magára. Vagy akkor mondjuk ki, hogy igen, ez nem egy vélemény szabad ország, igen, itt nincs semmiféle teljes liberális demokrácia, akkor én ezt elfogadom és csendben maradok:)

2010. máj. 12. 22:07
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
Kivezetni nem lehet, annyit tehet a kormányőr, hogy eleve be sem engedi. Mint ahogy pl. meztelenül sem engedhetné be. Őr legyen a talpán, aki belemegy egy ilyen vitába :D Szerintem csináltatott magának egy olyan mellényt, ami "sima" mellény, és van rajta egy pajzs meg egy oroszlán, de nem olyan a szabása, mint a gárdistáké. Ha meg rendes gárdamellény lesz, akkor elmegy majd némi idő a veszekedéssel :D
2010. máj. 13. 11:33
 22/30 anonim ***** válasza:
Sopánka orditani fog a parlamentben,hogy ez nem alkalomhoz illő és azonnal vegye le!!!
2010. máj. 13. 11:43
 23/30 anonim ***** válasza:
Egyetlen gond van a mellénnyel és az hogy MAGYAR
2010. máj. 13. 12:24
 24/30 anonim ***** válasza:
Ha egy zsidó csillag lenne a mellény hátulján ezek szerint nem pattognának?:D
2010. máj. 13. 12:32
 25/30 anonim ***** válasza:
Ó, könyörgöm vegye már fel azt a kib*szott mellényt, csak ne foglalkozzon már mindenki ezzel, mert k*rvára unom.
2010. máj. 13. 16:12
 26/30 anonim ***** válasza:

Hoppá, nem jogsértő, szóval viselheti..

Mar az ideg mi? Örülök, hogy megteszi

2010. máj. 13. 21:53
 27/30 anonim ***** válasza:
Csak nehogy adjon az istennel köszönjön,mert sikitani fogok holnap a röhögéstől:XD
2010. máj. 13. 22:06
 28/30 anonim ***** válasza:

Mi abban a vicces?

huhh, szerencse, hogy nem ismerlek. értelmes lehetsz, ha egy parlamenti ülésen síkitasz :)

2010. máj. 14. 14:42
 29/30 anonim ***** válasza:
az, hogy nem vörös csillag van rajta.
2010. máj. 20. 09:37
 30/30 anonim ***** válasza:

Amúgyis, nem csak az öltözködést büntetik, hanem a gondolatokat is.. ugye-ugye a holokauszt tagadás bűn...

nemsokára tilos lesz az is, hogy bármi eszedbe jusson.. úgy a jó amíg a többivel egyforma, tudatlan bábu vagy a politikusok tábláján..

2010. máj. 20. 09:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!