Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Akik szerint már afrikai...

Akik szerint már afrikai rosszlét van az országban, mit szólnak a CEU botrányhoz?

Figyelt kérdés

Ez a CEU botrány nekem pont azt mutatja meg, hogy az emberek mekkora jólétben élnek, mert csak azoknak van idejük ilyesmivel foglalkozni. Az eddig teljesen fantom egyetem, aminek (utánanéztem, mivel eddig én se hallottam róla, mint az emberek 99,999%-a), alig több mint 1000 tanulója van, és jelentéktelen szakjai (kisebbségi politika, meg ehhez hasonló humán lityi-lötyi szakok tehát nem az a BME-VIK style).

Afrikában, hogyha orvul lelőnének a kormány katonái ezer random embert, az átlagember a füle botját se mozdítani, annyira jelentéktelen hír lenne, nemhogy bezárnak egy iskolát :D

Erről az egészről egy székely vicc jut eszembe, hogy -

- miért nyüszít a kutyád?

- mert benne ül a szögben

- és miért nem áll fel onnan?

- mert még nem fáj neki eléggé

Pontosan ugyan ez van. Most, hogy van egy ürügy amiért szidhatják a kormányt, már egyből megfeledkeztek minden bújáról bánatáról panaszáról. Egyből nem gond, hogy külföldön többször annyi bérek vannak, vagy épp az egészségügy helyzete.

Csak én érzem úgy, hogy akik botránkoznak ezen a CEU dolgon, valójában csak egy erőltetett módon kormány ellenes .. hát hogy is mondjam.. hisztiznek?

És mint tudjuk, csak a jómódú gazdag ember felesége szokott hisztizni.

2017. ápr. 6. 21:10
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
79%

Máskor csak így:

[link]

Linkeld be ;) egyszerűbb.

2017. ápr. 6. 23:57
 12/12 anonim válasza:
Nem lenne baj a CEU-val, ha nem egy olyan ember kezében lenne aki időnként pár % profitért vagy szimpla szórakozásból dönt be nemzeti valutákat és több országból is ki van tiltva (és nem afrikai banánköztársaságokból)
2017. ápr. 7. 11:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!