Van olyan, aki ha a CEU kiköltözik Ausztriába, akkor ő is elhagyja az országot?
"...a te szerződésed, mi közöm hozzá?"
Akkor minek pofázol bele? :)
Én akkor is elhagyom, ha a CEU marad.
Félek, hogy néhány év múlva már nem tudok csak úgy lelépni innen, mert a Ducénak eszébe jut, hogy valahogy csak meg kellene már állítani a jobbágyok szökését.
"Akkor minek pofázol bele? :)"
Mert Magyarországon az egy főre jutó hülyék száma kettő, és ez egyre inkább káros a nemzetgazdaságra.
Kérdező, neked pedig mondtam, hogy nyugodjál le. Hány mérnököt, informatikust, orvost, alkalmazott matematikust képeznek a ceún?
Nincs több kérdésem.
"Mert Magyarországon az egy főre jutó hülyék száma kettő, és ez egyre inkább káros a nemzetgazdaságra."
Na látod, ez igaz. :) Te vagy az egyik, mert hülyeségeket beszélsz, én meg a másik, mert válaszolok a sok hülyeségre amit írsz. :))
Matekból van mesterképzés és PhD is a CEU-n
IT menedzsment mesterszak van
Vannak IT-s beálítottságú közgazdaságtani szakok, amik Big Datával, Data Science-el, adatbázis programozással foglalkoznak, nézz utána a dolgoknak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!