Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szerintetek igaz lehet, hogy...

Szerintetek igaz lehet, hogy Putyin a múltkori látogatásán kérte Orbánt, hogy zárassa be a CEU-t?

Figyelt kérdés
Mert túl sok Ukrán politikus tanul ott politikatudományt (és nem éppen Putyin antidemokratikus ideológiái szerint), és Orbán hűséges csicskaként teljesíti a kívánságát?

2017. ápr. 6. 19:52
 1/10 anonim ***** válasza:
6%
Az ukrán politikusok antidemokratikusabbak, mint Putyin.
2017. ápr. 6. 19:54
 2/10 A kérdező kommentje:
A 33%-od nagyon adja.
2017. ápr. 6. 19:59
 3/10 anonim ***** válasza:
80%

Hát én nem tartom valószínűnek.. azaz... reménykedem benne, hogy nem így van..:/

Nincs információm a CEUn tanuló ukrán hallgatók számáról, de éppenséggel Putyin nem olyannak tűnik számomra, mint akit érdekel mit mond a másik politikus.. Ezzel az attitűddel meg aztán akármennyire képzett is egy politikus, nem tud mit kezdeni:D

Illetve abban is reménykedem, hogy Orbán önmagától ennyire elmeháborodott, nem kell hozzá külső ráhatás. "Magyarország nem gyarmat" mondta egyszer. Remélem így is van..

De hozzá kell tenni, hogy én nem vagyok híve az ilyen titkos hatalmi összefonodások elméletének. Talán naiv vagyok. Remélem nem.

2017. ápr. 6. 20:17
 4/10 A kérdező kommentje:

A CEU linkedin profilján sok ukrán hallgatót találtam.

30%-os debil, ne foglalkozz vele, ez egy olyan intézmény, amilyenbe te nem jártál és nem is fogsz. :D

2017. ápr. 6. 20:28
 5/10 anonim ***** válasza:
88%
#5: Ha annyira nem érdekel, hogy pár kattintással utánajárj, akkor mi a faxért árulná el bárki és ki nem szarja le, hogy mindenkit lepontozol? Ez legyen a legnagyobb öröm az életedben.
2017. ápr. 6. 20:51
 6/10 anonim ***** válasza:
86%
Ami meg a kérdést illeti, nem tartom valószínűnek, bár ez sem rosszabb konteo, mint a Sorossal kapcsolatosak.
2017. ápr. 6. 20:52
 7/10 anonim ***** válasza:
Szerintem nem fogyatékos, csak egy újabb agyatlan troll.
2017. ápr. 6. 21:13
 8/10 A kérdező kommentje:
az ugyan az
2017. ápr. 6. 21:15
 9/10 anonim ***** válasza:
30%-os barátunknak már igazán kinézne egy kitiltás, hetek óta egy értelmes hozzászólása nem volt, csak provokál.
2017. ápr. 6. 21:43
 10/10 anonim ***** válasza:
Lehet hogy így van, nincs kizárva.
2017. ápr. 10. 02:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!