Szerintetek igaz lehet, hogy Putyin a múltkori látogatásán kérte Orbánt, hogy zárassa be a CEU-t?
Hát én nem tartom valószínűnek.. azaz... reménykedem benne, hogy nem így van..:/
Nincs információm a CEUn tanuló ukrán hallgatók számáról, de éppenséggel Putyin nem olyannak tűnik számomra, mint akit érdekel mit mond a másik politikus.. Ezzel az attitűddel meg aztán akármennyire képzett is egy politikus, nem tud mit kezdeni:D
Illetve abban is reménykedem, hogy Orbán önmagától ennyire elmeháborodott, nem kell hozzá külső ráhatás. "Magyarország nem gyarmat" mondta egyszer. Remélem így is van..
De hozzá kell tenni, hogy én nem vagyok híve az ilyen titkos hatalmi összefonodások elméletének. Talán naiv vagyok. Remélem nem.
A CEU linkedin profilján sok ukrán hallgatót találtam.
30%-os debil, ne foglalkozz vele, ez egy olyan intézmény, amilyenbe te nem jártál és nem is fogsz. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!