Csak szerintem kellene több ilyen nő a politikába, mint Szél Bernadett?
Ebben a felszólalásban jól odapörkölt a kormánynak.
https://www.youtube.com/watch?v=jm5cZDmV3qs
Igen, mert ezzel aztán lehet választást nyerni, hogy odapörköl....
Közben meg populista lózungokkal jön, mint a többi nagyokos.
Annyira hiteltelen ez a nő, hogy még viccnek is rossz.
Látszik,hogy szívvel-lélekkel csinálja.
Populista?Miért?Mert kimondta az igazságot arról,hogy milyen módon akarnak bezáratni egy egyetemet?
Látszik, hogy nullázásra futja csak nektek! :D
Olyan szánalmasak vagytok mint a bettike és csürhéje. :P
Motivált, szorgalmas, felelősségteljes, lelkiismeretes becsületes fajta,
nem gennyes, közgazdász, angolból és németből felsőfokúja van.
Úgy tudom az egyik legaktívabb képviselő. A parlament nyári szünetében is dolgozik terepen.
Szerintem ha ilyenekkel lett volna tele a parlament '90 óta szerintem most kb szlovén szinten állnánk. Az embereknek viszont mást jön be: magabiztos idióták, erőt sugárzó bunkók, ártatlan arcú hazudozók, szájkarate bajnokok.
#8 "Az embereknek viszont mást jön be: magabiztos idióták, erőt sugárzó bunkók, ártatlan arcú hazudozók, szájkarate bajnokok."
Hát igen... Bernadettből pont eggyel van több, mint kéne.
De hát te is belátod, az embereknek az idióták meg a bunkók jönnek be.
Nem érdemlik ezek meg a Bernadett féléket.
Akinek alapból ez a véleménye az országról, az miért akar beleavatkozni?
Aki onnan indul, hogy lenézi az embereket, nem valószínű, hogy az ő érdeküket nézné.
Az igaz, hogy az LMP egy jól behatárolható szűk intellektuális kissebbségnek nagyon jó lenne, de a bőgatyások rosszul járnának velük.
És ezt a bőgatyások is tudják.
EZÉRT kell az LMP-nek mindig a bennmaradásért küzdenie. Szerencsére.
Szerintem kéne nem véletlenül a legnépszerűbb politikus magyarországon.
Valaki aki képvisel valamit. Valaki akinej nem az arrogancia a fegyvere, és aki emellett nem akar miniszterelnök lenni. Hanem _valamiért_ akar politikus lenni. Meggyőződésből beszél, és hisz valamiben. Mindekit egyként tekint. Ezek nagyon fontos értékek, nem csak a magyar politikában.
Odapörkölt ő már sokszor a kormánynak csak azok _sem_ veszik komolyan. Pedig szemmel lathatóan meghatározó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!