Mit gondoltok a szólás és sajtószabadság ilyen szintű sárbatiprásáról?
A facebook minden figyelmeztetés nélkül, indokolatlanul letiltotta a 888.hu facebookos felületét.
Az Orwelli gondolatrendőrség lassan valósággá válik.
14: baloldali, liberális mocskolódás? Menjmár... ha mocskolódás és uszítás, gyűlölködés van, az jelenleg a jobboldal- és kormánypárti berkekben van fölényben.
De ne aggódj, mert ha a 9%-os reklámadót bevezetik, akkor a baloldali médiának annyi. Kormánymédia lesz és kész....
De remélem hogy akkor annyian leszünk az utcán, hogy abból nem kis gond lesz.
"Ha az én házamba jössz, és olyat mondasz ami nem tetszik, erre én kitiltalak a SAJÁT HÁZAMBÓL, akkor nem sérült a szólásszabadságod."
Sok ehhez hasonló hozzászólás érkezett, nekem pedig csak annyi lenne a mondanivalóm, hogy akkor ennek alapján a kormány a CEU-t is kitilthatná magyarországról. Végül is idejönnek a házunkba, olyat mondanak ami nem tetszik, erre ki vannak tiltva. Ez is jogos így, nem?
Nem a 888 weboldalát tiltotta le a facebook te sötét. Hogy tiltotta volna már le? A facebookos oldalát tiltotta le.
"akkor ennek alapján a kormány a CEU-t is kitilthatná magyarországról. Végül is idejönnek a házunkba, olyat mondanak ami nem tetszik, erre ki vannak tiltva. Ez is jogos így, nem?"
Magyarország nem a kormány magántulajdona. De azért elég sokat elmond rólad, hogy ez neked nem egyértelmű.
"Nem a 888 weboldalát tiltotta le a facebook te sötét. Hogy tiltotta volna már le? A facebookos oldalát tiltotta le."
Nem én mostam össze a kettőt, hanem a válaszadó, akinek válaszoltam.
# 8/26 Időpont ma 18:07
Az ugye megvan, hogy egy nem létező törvény nem létező ellenőrzéséről beszélsz? Értem, vitya hazudta neked szemrebbenés nélkül, csak gondoltam szólok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!