Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szerintetek lesz valami a...

Szerintetek lesz valami a BKV-sztrájkból? Szerintem addigra úgyis megegyeznek.

Figyelt kérdés
2017. márc. 31. 17:49
 1/4 anonim ***** válasza:
87%
Nem sok rá az esély. Mivel a törvény értelmében elégséges szolgáltatást kell biztosítani a sztrájk alatt is. Ennek mértéke pedig nem egyezik a vezetők és a sztrájkolók szerint.
2017. márc. 31. 18:08
 2/4 anonim ***** válasza:
71%
Valamikor a szoci kormány idején volt utoljára talán kétnapos, ha jól emlékszek. Nem árt néha. Több ilyen akció kéne.
2017. márc. 31. 18:19
 3/4 Szimeon ***** válasza:
83%
Szerintem a BKV-sok megbénítják a várost. Csatlakoznak hozzájuk a MÁV és VOLÁN dolgozók, ők megbénítják az országot. A BKV-sok vezetésével a lázadók megdöntik a kormányt és létrehoznak egy demokratikus államot.
2017. márc. 31. 19:41
 4/4 Komplikato ***** válasza:
100%

1. Szerintem nem lesz sztrájk, a szakszervezetisek zsebben vannak, aki nem azt meg ha kell kirúgják.

2. Helyette meglépnek Bécsbe aki sofőr csak teheti.

3. Valaki ezekre írta, hogy nem sztrájkot kell csinálni, mert abba beleköthetnek, meg törvénnyel lehetetlenítik el, csak be kéne tartani 100%-ra a sofőrök pihenési idejét, meg a járművek műszaki átvételét és kapásból kiesne vezetők fele és a járművek 2/3-a a forgalomból ...

2017. ápr. 2. 23:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!