Miért kell állandóan "sorosozni"?
Nem gondoljátok azt, hogy ha tényleg Soros lenne maga a "sátán" már rég tönkre tudta volna tenni Orbánékat? Meg amúgy sem értem miért kell keménykedni, csak szerintem sz*rja le magasról hogy a kis Magyarország mit gondol róla ?
(Ui.: nem azért írtam hogy vitát indítsak, csak sokakat nem értek, és sorosbérenc sem vagyok :D )
Ha megnézel bármely politikai elméletről szóló tankönyvet, ott elolvashatod, hogy egy politikai pártnak kötelező találni min. egy személyt, társadalmi réteget, jelenséget, amelyet utálni kell nekik, és a híveiknek is. Teljesen mindegy, hogy az micsoda.
2 éve a liberálisok azok, majd jöttek a migránsok, most Soros. A liberálisok kicsit lefutottak, a migránsozást nem akarják erőltetni egy bukott népszavazás után, most itt van soros.
Egy politikai párt nem lehet sikeres, ha nincs egy utálandó személy/csoport. Ez nem csak fidesz politikája, hanem donald trumpé is, és ez ugyanúgy megvan Angliában is, a brexit kampány is ezt használta fel (bevándorlók stb.)
A szomorú ebben az, hogy az elvakult fidesz hívőknek teljesen mindegy mit mondasz, ők utálni fognak bárkit, parancsra. Elég csak sokszor emlegetni azt.
Soros nem foglakozik Magyarországgal, akkora vagyona van, amit menedzselnie kell, hogy nem ilyen piszlicsáré politikai hülyeségekkel fog foglalkozni.
Ha szerinted Goldstein helyettesíthető Sorossal, Nagy Testvér pedig Orbánnal akkor félreérted a helyzetet.
Nem vagy képbe a világ dolgaival.
Hát pedig az öreg Schwartz elég nagy figyelmet fordít magyarországra....
És a legszomorúbb nem az, hogy "az elvakult fidesz hívők utálnak bárkit parancsra".
Az a legszomorúbb, hogy az elvakult ballerek, libsik a magyarokat utálják parancsra. Magyar létükre. Durva mi?
12/12:
Te reggel óta itt osztod az észt ezen az oldalon. Magyarázod a butábbnál butább elméleteidet, libsizel meg egyéb banális dolgokat írogatsz, mintha bárit is érdekelne.
Gondolom munkanélküli vagy, alacsony végzettséggel rendelkezel, nyelveket nem beszélsz, szar az anyagi helyzeted és a magánéleted, ezért van időd erre a hülyeségre. Én nem utállak, de te 3 mondat után már gyűlölsz engem.
Különösebben nem érdekel, utálj, oszd tovább a buta gondolataidat, ha 10 ember elolvassa ezen az oldalon, már nagy szó. Semmilyen hatást nem tudsz gyakorolni senkire sem, a buta kis kommentjeiddel.
Én elhiszem, hogy sz*r helyzeted van, rossz életed van, ezért kell valaki, hogy utálkozz, ezáltal elfedve gondolatban a rossz helyzetedet. Ezért sajnállak is, hogy csak ez jutott, egy névtelen, forgalom nélküli oldalon tudsz gyűlölködni. További jó szórakozást.
Segítek neked: libsi, sorosbérenc, zsidó, migráns vagyok.
Igen helyben vagyunk. :)
Elfogytak az észérvek jöhet a személyeskedés.
Ügyes értelmes gyerek lehetsz. :D
Amúgy meg milyen Sorosozásról beszéltek?
Állítólag nem néztek, nem olvastok vagy hallgattok fideszes médiumokat mert hazúg pártpropaganda.
Akkor honnan tudjátok, hogy Sorosoznak benne?
Mer amúgy én Kossuthot hallgatok és nem tudom, hogy elhangzott-e Soros neve az elmúlt fél évben. Nem emlékszem, hogy lett volna ilyen.
#15 ha meghal Soros, akkor más ellenségre fókuszálnak íme néhány a teljesség igénye nélkül:
ájemeff nemzetárulóSimicska kishitűek álomgyilkosok karvalytőke középeurópaegyetem liberálisok csicskajobbik b_ziVona bankok Gyurcsány civilszevezetek háttérhatalmak EU BokrosLajos balliberálisok Soroshozköthető brüsszelibürokraták libásBajnai kommunisták SZDSZ kamatszivattyú Bilderbergcsoport vöröscsillag demokraták vörösbárók bokroscsomag Sorosbérencek szocikorrupció globalizmus idegenszívűek Merkel migránsok multik emberjogiszervezetek hazaárulók bankárok + nyuggerek hülyezöldek multikulti zsidók külföldiek panelprolik szoclibek szabadkőművesek
12:
De pont, hogy képben vagyok, te is képben lehetnél, ha nem csak az újkommunista propagandából tájékozódnál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!