Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Magyarok mikor fognak leszokni...

Magyarok mikor fognak leszokni hogy kormánytól várják megoldást mindenre?

Figyelt kérdés

Hihetetlen mi megy ebben az országban. Magyar nem akar saját maguktól, megoldani mindent. Szó szerint kormánytól várják megoldást mindenre. Mit csinál a magyar: Nem tudja kifizetni adósságait? Elvárják kormány fizesse ki adósságát. Nem tud megélni fizetésből? Elvárják a kormány adjon több fizetést. 6 gyerekét nem tudja eltartani? Elvárják a kormány adjon sok pénzt. Kifogják lakoltatni? Elvárják a kormány adjon ingyen lakást. Nem tudja kifizetni mert drága? Elvárják a kormány olcsó vagy ingyen adjon mindent. Tudnám sorolni.

De jönnek szokásos Kádár szöveggel: Bezzeg Kádár ezt meg azt adott népnek! Bezzeg a Kádár mindent megoldott helyettünk!

2017. márc. 31. 13:49
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
83%

9-es! Kádártól NEM örököltünk válságtengert! Amit felvett hitelt, azt a gazdaságra fordította. Ma viszont sokkal több hitelt vesz fel az állam, hitelek, államkötvények formájában és stadionokra, várba költözésre, Kövérnek új kecóra a várban, ukrán nyugdíjakra, stb. fordítja.

A nép meg hallgasson, és nyomorogjon.

2017. márc. 31. 15:24
 12/18 anonim ***** válasza:
8%
Nem tudom, én nem nyomorgok, a kórházban ellátnak, tanulok ha akarok, dolgozom ha akarok, arra van pénzem amire akarom hogy legyen. Teszek érte, és nem pedig a kormányt hibáztatom, hogy nem születtem skandinávnak.
2017. márc. 31. 16:01
 13/18 anonim ***** válasza:
68%
Egy újabb fideszes fizetett kérdés. Ez a kollektív szókincsük, témakörük egyike.
2017. márc. 31. 16:16
 14/18 anonim ***** válasza:
81%
A kormány miért várja,hogy az adófizetők tartsák el őket?
2017. márc. 31. 16:24
 15/18 anonim ***** válasza:
88%
Talán majd akkor, amikor a kormány, illetve az úgynevezett "politikai elit", leszokik az ország kirablásáról, azaz soha.
2017. márc. 31. 17:48
 16/18 anonim ***** válasza:
66%
Nem várok el semmit a kormánytól. Mivel minden módon lenyúlja a pénzem, kénytelen vagyok egyszerűen lopni.
2017. márc. 31. 20:01
 17/18 anonim ***** válasza:
Nem a kormánytól várom a megoldást. A kormánytól azt várnám, hogy hagyja működni a gazdaságot. Ha konkrétan nem csinálnának semmit, az is jobb lenne, mint amit művelnek. És épp a mostani kormányunk játszik rá erre a mindent a kormánytól várnak dologra, atyáskodó, komcsi államot épít.
2017. márc. 31. 20:32
 18/18 anonim ***** válasza:

Ha a kormány leszokik az ilyen marhaságokról:

[link]

Én ezért adózom?!

És akkor: stadionok, ostoba "nemzeti konzultációk", felcsúti kisvasút, naponta milliárdokkal növekvő úszó VB már százmilliárdos költsége, eleve esélytelen olimpiai pályázatra elcseszett tízmilliárdok, várba költözés 100 milliárdja, Kossuth tér szétgányolásnék a 100 milliárdja...

2017. márc. 31. 22:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!