Szerintetek jó irányba halad Magyarország?
Figyelt kérdés
Lehet hogy kicsit eltéveztetrem a kategóriát XD2017. márc. 30. 21:47
5/13 anonim válasza:
Főnököd megmondta anno.
El lehet innen menni. ;)
6/13 anonim válasza:
Én 300 hektárt szereztem a földárveréseken.
A közeli városban néha kiosztanak pár közbeszerzési pályázatot. (nekem) :D
Támogatom a helyi focit, így adókedvezményt is kapok, plusz az adókból adnak felajánlást is.
Nekem csak jó irányba halad ez az ország.
Hajrá Magyarország, hajrá magyarok!
7/13 anonim válasza:
Nekem biztos, hogy nem, de akinek tetszik, az nyugodtan éljen benne.
8/13 anonim válasza:
diktatúra irányába nagyon jól halad
9/13 anonim válasza:
Igen, mint mindig mi is azt hisszük hogy a bőség szaru felé jó irányba megyünk mint Pumba. Csak hát aztán....
10/13 anonim válasza:
Nem, az ország semmilyen irányba nem halad, a kormánynak nincs gazdaságpolitikája, oktatáspolitikája, egészségügy-politikája, népességpolitikája, stb., csak a pillanatnyi népszerűség számít neki. Még a 2008-as szintet sem értük el 7 év alatt, a társadalom elöregszik, az államadósság óriási, a gazdasági fejlődés minimális, az országnak nagyon rossz a híre, reformok nem történnek, mert népszerűtlenek és hosszú idő, mire kifejtik pozitív hatásukat, óriási mértékű a lopás és a kótyavetye. Ez erkölcsi bűncselekmény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!