Aktuálpolitika itthon és külföldön?
Elég szétnézni az itteni kérdések közt, elég jól reprezentálja a kormány demagóg gumicsontjait:
bevándorlás-menekülthelyzet, életszínvonal és bérek, liberalizmus, oktatás, Oroszország, terrorizmus, választások
Magyarország: Momentum mozgalom - Nolimpia, Áder János újraválasztása
Külföld: Holland választás, Török - Uniós konfliktus, Terrortámadás Angliában, Francia tv vita Marie le Pennel...
Szerintem ezek voltak az érdekesebb témák mostanában.
Szerintem most a magyar aktuálpolitikában a következőek a legizgalmasabb témák:
-Sikerül-e Botkának izolálnia Gyurcsányt a baloldalon és elnyerni ezzel a DK-s szavazók egy részét?
-Sikerül-e Vonának megállítania a Jobbik népszerűségcsökkenését, és újra hatékonyabban betámadni a Fideszt (mint pár hónapja a letelepedési kötvénnyel)
-Sikerül-e a Momentumnak kiépíteni a vidéki szervezeteit?
_Sikerül-e az Új Kezdetnek mozgósítania a kis- és közepes települések lakosságát, akik eddig eléggé passzívak voltak politikailag?
-Végül pedig sikerül-e a Fidesznek továbbra is úgy tematizálnia a közéletet, hogy az emberek olyan baromságokra figyeljenek, mint a Heineken meg a vörös csillag, és ne a botrányosan rossz kormányzásukra, az oktatás és az egészségügy iszonyatos helyzetére és a képzett fiatalok kivándorlására.
Kamu kérdés iskolában tilos a politika
Szerintem a miniszterelnök és strómanja mint politikai jelenség. Külföldön mindenhol más. A te fejedben kérdező gondolom a migránsok mert az állami tévét nézed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!