Mi a véleményetek arról, hogy a kormány az önkényuralmi jelképekkel kapcsolatos szabályok szigorításával akarja bojkottálni a Heinekent?
Nem beleszólás ez a szabad piacba? Mármint még ők sem titkolják, hogy nem a kommunizmus emlékéről van szó, hanem a Heinekenről, ami mellesleg régebbi, mint a Szovjetunió..
Egyetértetek a kormány döntésével? Igen? Nem? Miért?
Eget rengető probléma ez pár ember számára...Szerintem felesleges cirkusz az egész.Figyelemelterelés csak.Én a Dreher mellett továbbra is iszom a Heineken-t.
A piros csillag a Heineken-en csak egy logó.
/Az volt az üzenete, hogy ezt igyad te szomjas kizsákmányolt munkásosztály a kocsmában, mert ez a proletárok söre./
Gyula óriási ostobaságokat beszél.Ne törődjetek vele. :D
Mellesleg imádom a söröket.Rengetegféle ízvilágú sört kipróbáltam már életem során,de hogy a nagyon szegény magyar melós nem olyan sört iszik az is biztos.Azok maximum Kanizsait,Kőbányait isznak,mert arra van esetleg pénzük.Mellesleg a Heineken külföldön is a drágább és minőségibb sörök közé tartozik.
Legalább vetted volna a fáradtságot Gyula és utána néztél volna,hogy melyik sör mennyibe kerül...Saját magad égetted be a beszólásoddal. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!