Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A kormány 3 éven belül be...

A kormány 3 éven belül be akarja vezetni a lőgyakorlatot és a külömböző kűzdősportokat az iskolába. Mit szólsz hozzá?

Figyelt kérdés

3 éves rövidtávú terv az iskola keretein belül rendezett lőgyakorlat.

Én nagyon örültem volna neki, ha annak idején általános iskolában lett volna ilyen óránk.

Később persze vettem légpuskát, sőt már pisztolyom is van, de ha ezt oktatási szintre emelnék szerintem hasznos lenne.

Mit gondoltok?

2017. márc. 22. 00:03
1 2 3
 11/22 EagleHUN ***** válasza:
48%

És pl lehet egy másik csokor (pl: lovaglás, ílyászat, vívás, úszás, sakk, amőba, GO, ...) amiből megintcsak kötelezően választható legalább 1

Persze mindezt az adott település adottságaihoz a különböző sportok helyi elérhetőségéhez igazítva.

2017. márc. 22. 09:55
 12/22 imakommandós ***** válasza:
34%
A küzdősportból nem taníttatnék a gyerekeknek támadó technikákat, hanem csak önvédelmieket. lőgyakorlat meg akkor érne valamit ha szigorú feltételekkel engednének lőfegyvert önvédelmi célre.
2017. márc. 22. 10:13
 13/22 anonim ***** válasza:
73%

kell is

igaz az iskolák fűtetlenek, wc papírra nem telik, a hivatásos honvédjeink annyit lőhetnek egy évbe mint nyugati társaik 1-2 nap alatt mert nincs rá pénz

Küzdősportok? nagyon helyes így amikor megverik a tanárt meg egymást, nehogy csak egy papírzsepi kelljen, ügyelet törések stb sokkal jobb lesz

inkább arra tanítsák meg őket hogyan kell?

kitölteni egy csekket

elsősegélyben részesíteni egy sérültet

megírni egy önéletrajzot

stb

még extra költségbe se nagyon kerülnének de így nem lehet terminátorokat nevelni az iskolába

2017. márc. 22. 10:16
 14/22 anonim ***** válasza:
51%
Szerintem meg kéne hívni Sztívün Szegált, Rambót és Csák Noriszt, hogy kiképezzék a Magyarokat lövöldözésre, hogy még keményebb legyen itt mindenki.
2017. márc. 22. 10:39
 15/22 Pro Patria ***** válasza:
12%
Rákerestem, és nem találtam semmi ilyet gugliban. Úgy vitatkozunk, hogy sem egy link, se semmi?
2017. márc. 22. 10:55
 16/22 A kérdező kommentje:
2017. márc. 22. 11:03
 17/22 árokpart ***** válasza:
80%
1. Miért fáj neked ha a kérdezőnek van légpuskája meg pisztolya? Nem muszáj venned sem légpuskát, sem pisztolyt ha nem akarsz. Főleg ne egy ország nevében beszélj. Nekem is van riasztópisztolyom nem is egy. Önvédelemből és hobbyból is tartom őket.
2017. márc. 22. 11:43
 18/22 hollófernyiges ***** válasza:
76%
Gondolom a 3 év ahhoz kell, hogy a tornatanárokat átképezzék karatemesternek.
2017. márc. 22. 12:52
 19/22 anonim ***** válasza:
27%

17:

Mert szerintem nincsen szükség fegyverekre a hétköznapi dolgaink megoldásához. Azt pedig különösen aggályosnak érzem, amikor valaki gyerekkorától kezdve vonzódik a fegyverekhez. Légpuskával verebeket lövöldözni is ostoba és primitív viselkedés, de sajnos az ilyenek között nem ritka az, aki - titkon - alig várja hogy valamikor olyan önvédelmi helyzetbe kerüljön hogy. - még ha nem is igazán indokolt - de meghúzhassa.

A fegyverek mindig is rettenetes hatással voltak az emberekre, pláne ha gyerekek kezébe adnánk?!? Én nem akarok olyan világot.

Gyerekkoromban én is játszottam seriffeset meg rablósdit, de aki ezt nem tudja felnőtt korára levetkőzni.... háát... gyerekes dolog.

2017. márc. 22. 13:40
 20/22 anonim ***** válasza:
71%

Viktorunk csak ne tervezgessen semmit nagyon hosszútávra,mert jövőre le lesz váltva..

Hogy érdemben is hozzászóljak,én például igenis hasznosnak tartom,mondjuk a lövöldözést lehetne nélkülözni.

Elég,ha meg tudják védeni magukat a gyerekek,ami a küzdősporttal elérhető.

2017. márc. 22. 15:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!