Valóban mérséklődött a népességfogyás? Fog még fogyni az ország népessége?
Figyelt kérdés
Igazából nem értem ezt a szót,hogy mérséklődött persze tudom mit jelent : Visszaesik,csillapul,enyhül stb... ! Kb. azt nem tudom ,hogy naponta annyian halnak meg betegségben,autóbalesetben,öngyilkosságban stb... ,hogy ,hogy mérséklődhetett Magyarország népessége ? Annyian vándoroltak el,hogy az nem igaz ,hogy mérséklődhetett ? Sok születés lett volna ? Hát én nem mernék ebben az országban gyereket vállalni mert én a holnaptól is félek lesz e munkám pénzem lakásom holnap stb... !!! Szóval szóval várható még népességfogyás az országban ?2017. márc. 20. 17:26
21/23 anonim válasza:
Érdekes,én még nem láttam robotokat az utcán sepregetni.
Nem láttam aszfaltozni,szennyvízben turkálni,szemetet szállítani egy robotot sem.
Így gondolom a burzsujok még nem találták fel őket...
23/23 Conery válasza:
a statisztikában sztem benne van a külföldön született 76 ezer gyermek és a kint dolgozó szülei is a foglalkoztatási statisztikát javítják, aki él és mozog külföldre tart, ezért nincs munkaerő se már itthon, a menekültek se akarnak idejönni éhezni, a maffia bezzeg dőzsöl az eu-s pénzekből
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!