Orbán Csurka István politikáját vallja vénségére? Rémisztő, amiket mond
Mitől rémisztő?
Orbánnal az a baj,hogy bort iszik,vizet prédikál.Az ellenkezőjét csinálja, amit mond.
Ha Orbán mindenben azt csinálná,amit megígér,kimond, akkor jól állnánk.
Valóban rémisztő. Néha nem tudom, hogy elmebeteg, vagy csak gonosz ember, de lehet, hogy egyik sem csak frusztrált és nagyon korlátolt. Lehet, hogy bántalmazták a szülei gyerekkorában.
De mindegy is, a baj, hogy megválasztottuk, mert hülyék voltunk. Trumpot is megválasztották, tehát nem csak a magyarok dinnyék. Ez egy jelenség: választói bölcsesség hiánya, amire valamit majd ki kell találnunk, ha az emberiség túl akar élni.
Én nem tudom mit vall Orbán, de hogy az esze elment az biztos. Csurka legalább az elveihez hű maradt, többre becsülöm, mint Orbánt.
A Vonás válaszodra reagálva. Tavaly voltam egy jobbikos lakossági fórumon és kellemeset csalódtam. Megéltük azt is, hogy Vona tisztábban lásson, mint Viktor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!