Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Értem én, hogy szabad fütyülni...

Értem én, hogy szabad fütyülni a bíróság szerint, csak nem illik. Akkor már fingani is szabad a nemzeti ünnepen?

Figyelt kérdés
2017. márc. 15. 20:58
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
80%
Jaj, mintha nem sunyiznál néha emberek közt másra kenve.
2017. márc. 15. 20:59
 2/11 anonim ***** válasza:
2017. márc. 15. 21:00
 3/11 anonim ***** válasza:
97%
Szabad, október 23-ra már gyűjtöm az embereket Orbán kifingására.
2017. márc. 15. 21:07
 4/11 anonim ***** válasza:
92%

Tudod megértem az álláspontodat,viszont amíg Orbán megteheti azt,hogy a nemzeti ünnepünkből politikát csinál,és ahelyett,hogy arra emlékezne,hogy 48-ban azért haltak meg emberek,mert hittek a sajtószabadságban,a közös teherviselésben,a törvény előtti egyenlőségben stb,inkább az EU-t támadja,aki pont ezeknek a jogoknak a sárba tiprása miatt támadja többek között az országot,addig kifütyülni is ki lehet bármikor a beszédét.

Majd ha méltón képviseli a miniszterelnök a forradalmárok emlékét és nem uszításra használja ki ezt az alkalmat is,akkor számon lehet kérni a másik oldalt is a viselkedése miatt.

(egyébként egyik pártot se támogatom,mielőtt valaki elkezdene sorosozni)

2017. márc. 15. 21:45
 5/11 anonim ***** válasza:
82%
Ünnepségen nem illik fütyülni. Politikai propagandarendezvényen szabad. Az állami rendezvényeink az utóbbi kategóriába sorolhatók sajnos. Hát ennyi.
2017. márc. 15. 22:07
 6/11 anonim ***** válasza:

Juhász szerint nem azért fütyülték ki Orbánt, amit az ünnepi beszédben mondott - mondjuk nem is tudta előre, mit fog mondani, csupán erősen sejthette -, hanem azért mert Orbán nem áll szóba az emberekkel. Ma este mondta Kálmán Olgának az Egyenesben. Ettől még lehet kifogásolni az ünnepi beszédeket, de az okokat nem kéne összekeverni.

Másrészt, ha valakinek nem tetszik, ahogy a karácsonyt ünneplem például, akkor jöhet, és az ünnepi asztalomra szarhat?

2017. márc. 15. 22:57
 7/11 anonim ***** válasza:

"Másrészt, ha valakinek nem tetszik, ahogy a karácsonyt ünneplem például, akkor jöhet, és az ünnepi asztalomra szarhat?"

hát az ünnepi asztalod, az magánterület, de ha esetleg mégsem (mert pl. a híd alatt laksz), akkor is szabálysértés odaszarni.

egyébként tök jó párhuzam...

2017. márc. 15. 23:31
 8/11 anonim ***** válasza:
Retardált vagy!
2017. márc. 16. 01:27
 9/11 anonim ***** válasza:
0%

Már csak ilyenek ezek a mi füttyös honfitársaink.

Szeretik a fütyülőt a szájukban. Tavaly októberben is fütyülőt ragadtak. Idén is fütyülőt vettek a szájukba. Úgy néz ki ez mostmár hagyomány lesz.

Ha nemzeti ünnep van, az ember ünnepel a baller meg fütyülőzik. :)

2017. márc. 16. 02:49
 10/11 anonim ***** válasza:
De micsoda alakok fütyültek ott, égők.
2017. márc. 16. 08:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!