Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha az emberek országszerte...

Ha az emberek országszerte Orbán Viktor és kormányának távozását követelnék, lenne-e bennük annyi gerinc hogy lemondanak, vagy ők is kötnék az ebet a karóhoz?

Figyelt kérdés
2010. máj. 10. 20:57
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
72%
Ha fáj az igazság, akkor sorry. Nem az én hibám. Ilyenkor nem pirosozni kellene, hanem mondjuk cáfolni. Ja, az nem megy?
2010. máj. 10. 21:24
 12/25 anonim ***** válasza:
23%
2002-ben be is bizonyosodott, hogy csaltak, már bocs. Elég cáfolat ez?
2010. máj. 10. 21:26
 13/25 anonim ***** válasza:
77%

A válasz írója 39%-ban hasznos válaszokat ad.

Órabérben kapod a pénzt a bérkommentelésért, vagy darabszámra? Vagy esetleg egy súlyos mentális zavarban szenvedsz, hogy egy politikai pártot dicsőítesz?

2010. máj. 10. 21:37
 14/25 anonim ***** válasza:
77%

"2002-ben be is bizonyosodott, hogy csaltak, már bocs. Elég cáfolat ez?"

Nem bizonyosodott be. Minden vizsgálat szerint rendben mentek a választások (melyeket egyébként Pintér Sándor felügyelt), illetve a kisebb szabálytalanságok nem voltak olyan mérvűek, hogy az eredményt relevánsan befolyásolták volna. A Fidesz vezérkara is beismerte (csendben), hogy szabályos volt az eredmény.

2010. máj. 10. 21:38
 15/25 anonim ***** válasza:
49%

"Ha fáj az igazság, akkor sorry. Nem az én hibám. Ilyenkor nem pirosozni kellene, hanem mondjuk cáfolni. Ja, az nem megy?"

Mit nem tudunk cáfolni, idióta? A média butító hatása miatt került hatalomra az MSZP, meg a panelproli nyugdíjasok miatt, ezt minden értelmes ember tudja, és nézd meg hol tart most az ország. Ez ellen tüntettek, és ha az ilyen begyöpösödött barmok, mint te, inkább otthon ültek a fotelben, gondolom pont az RTLt nézve, és elszörnyülködtetek a csúnya fideszeseken. Remélem jól elb@szódott az életed az elmúlt 8 évben

2010. máj. 10. 21:42
 16/25 anonim ***** válasza:
51%

21:42

"Kedves" szavaidból csak úgy süt a lenézés és a gőg. Mondjuk többet nem is vártam, 8 éven keresztül hallottam a jobboldali médiából és szavazóktól ugyanezt a stílust. Kösz, az életem nem b@szódott el. Dolgoztam tisztességgel, és jobban élek, mint 8 éve.

2010. máj. 10. 21:46
 17/25 anonim ***** válasza:
39%
az ország kb 80%a pedig rosszul él. Büszke lehetsz magadra, ha az ő problémájukat nem érzed át, és csak magadért szavazol. Na az ilyenek miatt érzem úgy, hogy hiába magyar állampolgár valaki, nem lehet magyar embernek nevezni.
2010. máj. 10. 21:54
 18/25 anonim ***** válasza:
90%
Láttál te már olyan hatalmat, amelyik csak úgy odébbállt magától? Én nem nagyon, de ha volt is ilyen valaha valahol, O.V. nem ez a kategória. Egyébként meg szerintem még mindenképpen korai ezen elmélkedni. T'onképpen még meg se alakultak. Bár nem vagyok nagy hívük és nem is szavaztam rájuk, azért adnék nekik a magam részéről olyan fél év türelmi időt, hogy kibontakozzanak. Akkor már jobban látható, merre haladnak, és akkor visszatérhetünk akár az elkergetésükre is. De most még hadd működjenek egy kicsit, hátha csoda történik.
2010. máj. 10. 21:56
 19/25 anonim ***** válasza:
56%

21:54

Már megbocsáss, de mindenki a maga nevében szavaz. Erről szól a demokrácia, jó reggelt...

Egyébként lélekben sokkal közelebb állnak hozzám a kisnyugdíjasok valamint a bérből-fizetésből élők, mint az adócsaló nagyvállalkozók, meg a magas keresetűek. Ezért nem szavaztam és nem is szavaznék soha a Fideszre. Ha a többségnek ők a szimpatikusabbak, ám legyen. Mert az is a demokrácia része, hogy tiszteletben tartom a többség véleményét, még ha az nem is egyezik az enyémmel.

2010. máj. 10. 21:59
 20/25 anonim ***** válasza:
51%
21.42. Nem a média butító hatása miatt váltotta le a nép a Fideszt!Hanem azért,mert semmibe vette az átlag magyar érdekeit,csak a gazdagokat segítette. És ugyanezt szándékozik tenni most is. Legalábbis amit a napokban mondtak,abból ez derül ki.
2010. máj. 10. 22:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!