Igazából ha az ideológiánál maradunk,akkor igaz rám....
De sajnos Magyarországon nem ilyen egyszerű a történet,ha az lenne,akkor már rég Ausztrália szintjén lennénk(vagy legalább arra haladnánk,és nem lefele) és nem gyűlölnénk a politikát...
2017. márc. 12. 23:17
2/19 anonim válasza:
LMP jött ki.
Schiffer szimpatikus volt, nélküle viszont nem tudom, megérné-e szavazni rájuk.
2017. márc. 12. 23:18
3/19 anonim válasza:
A legtöbb kérdésre nem adható egyértelműen helyes válasz, ennek fényében én nem tudom kitölteni a tesztet vagy mindre semleges választ adok. Ha mindegyikre semleges választ adok, akkor azt írja, hogy MSZP. Biztos azért, mert nem csináltak semmit a parlamentben. Mindenesetre ezért nem fogom őket megkedvelni.
2017. márc. 12. 23:19
4/19 anonim válasza:
Nekem is Pm jött ki...
2017. márc. 12. 23:31
5/19 KecskeShajt újra! válasza:
A Jobbik jött ki. Nem igazán igaz rám, de ezen pártok közül, egyik sem nagyon áll hozzám közel. Megnéztem, hogy milyen kérdésekhez hogyan állnak hozzá a pártok, kb az LMP ugyanilyen közel van.
2017. márc. 12. 23:35
6/19 anonim válasza:
PM jött ki, de nekem jelenleg az MKKP a legszimpatikusabb ideológiailag :)
2017. márc. 12. 23:52
7/19 anonim válasza:
Együtt.
Csak annyi a baj ezzel a teszttel, hogy itt ideológia alapján dönti el, hogy hova tartozol és nem a párt döntései alapján.
Pl. egyetért-e a paksi atomerőmű építéssel. Én nem értek egyet vele, de a körülmények miatt. Nem pedig elvből elutasítok minden atomerőművet. Szóval ez a teszt egy baromság.
2017. márc. 13. 00:14
8/19 anonim válasza:
Jobbik.
Ahogyan írja a 7-es, sok kérdésre nem lehet csak ezeket a válaszokat adni. Lutri az egész.
2017. márc. 13. 00:17
9/19 anonim válasza:
Egyébként ha megfigyelitek, akkor az összes kérdés a körülményektől függ, így semmi értelme nincs a tesztnek.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!