Miért csak a Fideszhez húznak a különlegesen karakteres arcú emberek?
Figyelt kérdés
Pl.:
stb.
Ilyeneket sehol a magyar politikában nem találni, csak a Fideszben koncentrálódnak. Annyira fura. Talán valahogy így is reflektálódik egy párt ereje, a tagok, szimpatizánsok arca?
2017. márc. 10. 15:36
1/14 anonim válasza:
Rosszat fogok álmodni ezektől az arcoktól...
2/14 anonim válasza:
Nem tudom, de szerintem teljesen átlagosak ezek az arcok.
3/14 anonim válasza:
akkor ő is fideszes igazán íncsiklandó darab [link]
4/14 anonim válasza:
Antropológus vagy? Akkor elemezd ki az arcom. Mindet utálom.
5/14 anonim válasza:
Én pedig abszolút hiszek az arcelemzésben, ha ránézel valakire 75%-ra tudod a karakterét. És a Fideszesek nem a szende szüzikeségükről ismeretesek, ez tény. Miért ne ülne ez ki az arcvonásaikon igen tudják mit akarnak, ők ilyenek amilyennek látszank is.
6/14 anonim válasza:
Mert a tobbi "gyartva van"! Soroseknak, USa-nak, Nyugat-nak, csak csicskak, robotok, meg ivadekok kellenek! Ilyenek a politikailag kepzett k . rvak!
7/14 anonim válasza:
különleges arcom van. Mindegyik politikust utálom, nem vagyok gyps pedig. Kielemeznétek az arcom?
8/14 anonim válasza:
Elfelejtettem odairni, hogy te is egy kepzett media-ipari k . rva vagy! De gondolom azt te tudod magadtol is!
9/14 anonim válasza:
Én úgy emlékszem mintha csúnya dolog lenne külső tulajdonságuk alapján embereket besorolni bárhova is...
Legalábbis más esetekben ilyenkor szoktatok hörögve nácizni, és üvöltve rasszistázni. :-) Gondoltam csak szólok.
10/14 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!