Szerintetek ki minden idők leggonoszabb történelmi személyisége?
Elsőnek a világtörténelemben,
majd a magyarban.
tehát 1. ?
2. ?
Bárkit, akit gondoltok.
8,ha tippelnem kéne,akkor talán azzal lehet bajuk,hogy rákényszerítette a magyarokat,hogy váltsanak hitet,hagyják hátra a hagyományokat és "nyugatiasodjanak el".
Az nyilván más kérdés,hogy ha ez nem történik meg,akkor mi már rég nem lennénk itt...
1,Sztálin
2,Rákosi
Egyébként még Hitleren gondolkoztam én is,viszont neki annyi mentális problémája volt,hogy ki tudja mit érzékelt ő a valóságból és mennyire élt a saját álomvilágában,Sztálin viszont elég racionális volt,szerintem ő jobban felfogta a tettei súlyát...aztán ki tudja....
Azt hiszem itt az emberek félreértelmezik azt, hogy mit jelent az, hogy 'gonosz'. A gonosz nem feltétlenül azt jelenti, hogy sok ember vére tapad a kezéhez.
Például Goebbels Hitlernél és Sztálinnál is kegyetlenebb volt, csak ugye neki már nem volt sok ideje tevékenykedni.
Hitler és Sztálin
Rákosi, Kádár, Károlyi Mihály, Kun Béla, Kádár János
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!