Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szerintetek ki minden idők...

Szerintetek ki minden idők leggonoszabb történelmi személyisége?

Figyelt kérdés

Elsőnek a világtörténelemben,

majd a magyarban.

tehát 1. ?

2. ?

Bárkit, akit gondoltok.

2017. márc. 9. 22:01
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
IV. Béla.
2017. márc. 9. 23:40
 12/18 anonim ***** válasza:
48%

8,ha tippelnem kéne,akkor talán azzal lehet bajuk,hogy rákényszerítette a magyarokat,hogy váltsanak hitet,hagyják hátra a hagyományokat és "nyugatiasodjanak el".

Az nyilván más kérdés,hogy ha ez nem történik meg,akkor mi már rég nem lennénk itt...

1,Sztálin

2,Rákosi

Egyébként még Hitleren gondolkoztam én is,viszont neki annyi mentális problémája volt,hogy ki tudja mit érzékelt ő a valóságból és mennyire élt a saját álomvilágában,Sztálin viszont elég racionális volt,szerintem ő jobban felfogta a tettei súlyát...aztán ki tudja....

2017. márc. 10. 00:10
 13/18 anonim ***** válasza:

Azt hiszem itt az emberek félreértelmezik azt, hogy mit jelent az, hogy 'gonosz'. A gonosz nem feltétlenül azt jelenti, hogy sok ember vére tapad a kezéhez.

Például Goebbels Hitlernél és Sztálinnál is kegyetlenebb volt, csak ugye neki már nem volt sok ideje tevékenykedni.

2017. márc. 10. 00:42
 14/18 anonim ***** válasza:
A világtörténelemben egyértelműen Sztálin. Itthon az alapján, amit tettek, Rákosit mondanám, de Kun Béla és Szamuely Tibor szerintem gonoszabbak voltak, csak nem volt annyi idejük.
2017. márc. 10. 07:54
 15/18 anonim ***** válasza:

Hitler és Sztálin

Rákosi, Kádár, Károlyi Mihály, Kun Béla, Kádár János

2017. márc. 10. 21:23
 16/18 anonim ***** válasza:
Kádár kétszer ment.
2017. márc. 10. 21:24
 17/18 anonim ***** válasza:
I. Ferenc József
2017. márc. 10. 23:06
 18/18 anonim ***** válasza:
Sztálin? Ruhollah Khomaini? Idi Amin Dad?a ( ő gyereket is lövetett le, amiért nem az általa forgalmazott iskolai egyenruha volt rajta.
2022. jún. 23. 22:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!