Jobboldaliak, mit szóltok, hogy egy fekete játékos fog játszani a magyar fociválogatottban?
hehehe??
Szóval ez ilyen gúnykérdés. Jobboldalon is vannak ám értelmes emberek, ahogy balon is ostobák. Értelmes embert oldalt függetlenül nem zavar ha a válogatottban nem csak fehérek játszanak, ez kosárlabdában egyébként is rég megszokott.
A jobboldali meg a homofób, rasszista közt nincs egyenlőség jel. Én jobboldali vagyok. Egy egészséges jobboldal a demokratikus viszonyok része. Épp úgy mint az egészséges baloldal. Ami ma inkább az újbaloldal. Thürmer pedig az egészségtelen. És csak hogy világos legyen most mivel a jobboldalról van szó:
Orbán féle, meg Vona féle, az mind az hogy akinek semmije nincs annyit is ér. Ez nem jobboldal, sokkal inkább szélsőjobb. A jobboldal nem mások lenézésének, meg gyűlöletének képviselője. Csupán a társadalmi hierarchiának mert hasznosnak ítéli, és úgy gondolja ez lehet a gazdaság forrása, majd a jólété. Hogy vannak felső osztálybeliek, középosztálybeliek, és bérből élők. Ennyi. És nem, nem kirekeszti az alsóosztályokat. Sokkal inkább tartja úgy hogy a jólét a fenti fejlődéssel lecsorog az alsó osztáylokba is.
A négerezés sok jobboldalinak eszébe se jut. Meg a rasszista , homofób, nőgyűlölő megnyílvánulás, mint amit csinál a miniszterelnök, Szent Semjén, Vona, lázár, Rogán és a pereputtyuk. Ők nem az egészséges és szükséges jobboldal.
A néhai Antall József az akit ez alapján jobboldalinak tudok nevezni. Politikában utána Dávid Ibolya.
Külföldön: Trump, May, Farage, Bush skacok, Le Pen az ilyenek például nem az egészséges jobboldalt képviselik.
Angela Merkel azt képviseli. Cameron korrupt egy majom, de a jobboldalisága elmegy.
Ezeket egy dolog sincs szinte ami összeköti őket.
De hogy értsd mennyire el lehetetlenedett a jobboldal, jobboldaliként fogok újbaloldali oldalba beállni.
Úgyhogy ezzel a négerezéssel, ne a jobboldaliakat hord le hanem a szélsőjobboldaliakat mert ma Magyarországon már csak az van, és az tök más. Röviden leírtam miben. Gondolom érthetően.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!