Magyarországon milyen népréteget támogatnál, ha csak egyet lehetne?
Figyelt kérdés
Úgy értem, ha csak egyet lehetne. Mi fontosabb pl ösztönözni a kisvállalkozásokat vagy inkább a legszegényebbeknek segélyt vagy a közmunkásokat támogatnád? Ne feledd, ha csak egyet lehetne. Melyik a legfontosabb?2017. márc. 7. 19:13
11/14 anonim válasza:
Nem támogatnék egy népréteget!
Pont ezzel van a baj,hogy 1 népréteg van támogatva a többiek kárára.
A társadalom sokszínű.Ezzel az erővel lehetne egypártrendszer,diktatúra is.
12/14 anonim válasza:
Még egy szavazat a középosztályra.
13/14 anonim válasza:
59%-os neked a család szótól a talpad is ökölbe szorul mi? Akár hogy is mindíg a gyerekkedvezménynél kötsz ki.
14/14 anonim válasza:
8,Ez most teljesen felesleges és alaptalan migránsozás volt.
Ha már nagyon bele akarunk ebbe menni,sokkal több roma származású vállal 8 gyereket,vagy ott vannak a mélyen vallásosak,akik ellenzik a fogamzásgátlást,nekem van ilyen ismerősöm 11 gyereknél tartanak,és keresztény,magyar családról van szó....
Egyébként én is a középosztályt támogatnám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!