Miért kérik számon egymástól a pártok azt, hogy melyikük miért lopott, amikor tudják, hogy egyikük sem fog magyarázkodni?
Az mszp számon kéri a fidesztől, hogy miért lopott. A fidesz az mszp-től. Miért? Ugyan azon okok miatt lop az összes politikus. Mégis számonkérik egymástól (mintha nem tudnák jól, hogy miért lopnak). Ugyancsak, megkérik egymást, hogy számoljanak el a kis dolgaikról. Miért? Ha egyik párt sem hajlandó elszámolni velük, akkor majd az ellenzék majd ott elszámolja saját dolgait? Ugyan már, mindenki tudja, hogy nem.
Gyakorlatilag a magyar parlamentben meddő viták folynak, melyben vita nincs, csak egymás dolgait róják egymás fejére, de igazi vita nincs!
- Önök elloptak ennyi-meg-ennyit.
- Maguk csak ne beszéljenek. Önök mennyit loptak.
- Hogy meri? Ki maga? Ön ennyit lopott.
- Érdekes, hogy pont maga mondja, amikor ön meg ennyit...
Tessék, egy parlamenti vita sematikusan.
A szavazókkal meg így vannak:
-Ne szavazz rájuk, mert ők lopnak és rosszak!
-És önök mi jogon lopnak és rosszak?
-Nem értem a kérdést! Ők lopnak és rosszak, szavazz ránk!
Kb. ez megy. Aki tudja magáról, hogy ilyen, az MONDJA MÁR MEG MIÉRT ILYENEK A POLITIKUSOK!!! Miért csinálják ezt? Én nem csinálnám ezt, tehát én nem tudhatom a gonoszkodásuk okát. Nem tudom, NEM ÉRTEM!! Van olyan ismerősöm, aki ilyen, és mindent megtenne a hatalomért, de ha őt kérdezném, akkor csak a sablonos dumát nyomja, hogy a pénz teszi őket ilyenné. Aztán a francokat, sem engem, sem még sok embert nem tenne ilyené a pénz! Mégis vannak, akiknek beletartozik a személyiségükbe, hogy hatalommániások, és pénzéhesek! Miért ilyenek? Egyszerűen csalódtak a világban, és eldöntötték, hogy ezentúl csak saját maguknak akarnak jót? Vagy mi játszódik le ilyenkor bennük? Valaki, akinek hasonló a személyisége, és érti ezt, az kérem magyarázza el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!