Mit szólnának a liberálisok, ha Trump megszüntetné CNN-t, vagy áthangolná egy antiliberális, antiglobalista, TeaParty-sta, adóvá? (megvenné, vagy befolyást szerezne benne)
Igy gondolja egy korlátolt, aki azt hiszi hogy normális országban az elnök bármit megtehet.
Azonban amerikában vannak törvények amit még az Orb..bocs Trump sem léphet át. Ez pedig a sajtószabadság és a magántulajdon. A CNN pedig magántulajdon.
Miért ne tudná? Trumpnak van pénze, a CNN pedig egy magántévé.
Semmit nem veszítene a világ, ha a világ legnagyobb fake news gyára ez a neoliberális, globalista, internacionalista bolsevik hazug TV végre megszűnne vagy átalakulna.
Trumpnak nincs szüksége semmiféle törvényre ehhez.
Elég magas körökben mozgott, biztos vannak üzleti kapcsolatai, akik megvennék a CNN-t.Valamiért cserébe természetesen.
Amerikában semmi sincs ingyen.
A CNN egy magántévé.
Ha éppen nem is hirdetik, hogy eladó, van az a pénz, van az az ajánlat, amiért odaadják.
Ismerem én már ennyire az embereket. :D
Hillary kampányolt mindenféle első generációs bevándorlóval, szexuális kisebbséggel, genderizmussal, ő a nemzetközi, globalista, ő akarta elűzni a nacionalizmust, a demokraták álltak harcba Orbánnal is, stb.
Az én szememben ő a libsi.
Ne bántsátok szegény kérdezőt, még annyit se tud hogy a jobboldaliság nem ellentéte a liberalizmusnak. Nyilván még nem tartanak ott a középiskolai anyaggal.
A CNN-t birtokló Turnernek egyébként csak tavaly több mint 10 milliárd dolláros bevétele volt, Trumpnak meg az összvagyona sincs 4 milliárd.
Ami meg ami a szándékolt kérdést illeti, nyilván nem örülnénk neki és keresnénk másik csatornát, ami nekünk tetszik.
Trump vagyona a bevallása szerint 10 Milliárd dollár.
A CNN a Time Warner cég része. A Time Warner negyedéves bevétele 8 milliárd dollár (csak a bevétel,...és negyed évre.) Szerintem simán fel tudná vásárolni a Trump vállalatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!