Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A (bal) liberálisok forrásnál...

A (bal) liberálisok forrásnál miért csak liberális irányultságú médiát fogadnak el?

Figyelt kérdés

Nagyon rafináltak.

Csak olyan médiának hisznek, ami liberális irányultságú.

Szeretik a BBC-t CNN-t emlegetni.

Az előbbi egy liberális irányultságú közmédia.

A CNN pedig az amerikai demokraták házi TV csatornája.

Ezek az emberek éppen azért élnek burokban, mert csak liberális irányultságú médiából tájékozódnak.Illetve, csak azt fogadnak el hiteles forrásként.

De, például azt mondják,hogy az Index hiteles, de a Magyar Nemzet az nem.

Az előbbi liberális irányultságú, meglehetősen szeretnek manipulatív cikkeket írni.

2017. febr. 26. 15:49
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:

10#

És a Népszabadságos forrás hol marad?

2017. febr. 26. 16:39
 12/23 anonim ***** válasza:
13%

# 10:

Azt állítottad, hogy 10 ezrek fagytak halálra januárban.

Ezt az állításod nem támasztottad alá, hanem hoztál néhány ismert esetet.

Ha januárban tényleg 10 ezer ember halt volna meg abban a 2 hétben, abból már országos, de még inkább európai botrány lenne.

2017. febr. 26. 16:50
 13/23 anonim ***** válasza:
28%

Neked nem elég, amit linkeltem???

Ki vagy te????

2017. febr. 26. 16:50
 14/23 anonim ***** válasza:
10%

# 13:

Igaza van.

Azt hiszem inkább kiszállok két provokátor (Te és a kérdező) vitájából.

2017. febr. 26. 16:52
 15/23 anonim ***** válasza:
35%

"A Magyar Nemzet, Magyar Idők és társai cseppet sem hitelesek, ezek mint Fidesz irányultságú, propaganda médiák"

Azért vicces, hogy pont a Simicska érdekeltségébe tartozó Magyar Nemzetet hozod példának, ami azért a kormányt is rendesen kritizálja. Nézzünk pár cikket:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

És ezeket csak most gyorsan a főoldalról szedtem elő, ahogy megnyitottam a honlapot. Ezek akárhogy is nézem, nem úgy tűnik, hogy túlságosan kormánypárti cikkek lennének....

2017. febr. 26. 16:56
 16/23 anonim ***** válasza:
58%

Nem igaz, hogy nem ismeritek a google-t!

Keressetek rá és meglátjátok, hogy nincs Népszabadság forrás az említett eseményekről!

És nem én vagyok a provokátor, hanem a kérdező, aki mindenért az ellenzéket okolja, még azért is, amiért Orbán f1ngik egy oltári büd'0'set!

2017. febr. 26. 16:59
 17/23 anonim ***** válasza:
Mit hazudozol 62-es? :D
2017. febr. 26. 19:45
 18/23 anonim ***** válasza:

Nagyon könnyen fel lehet húzni az embereket.

Egyszerű, egy jobboldali is nagy eséllyel jobboldali hírpotálokat fog megnevezni forrásnak nem azért mert itt mindenki bigot rasszista hazaáruló hazug stb stb csak általában ha érvelsz, olyan forrást érdemes megjelölni ami alátámasztja amit mondasz, és bizony vannak dolgok amiben a két oldal meglehetősen nem ért egyet így nem fogsz liberális cikket találni arról hogy tiltsák be az abortuszt ahogy jobboldali cikket se arról hogy minden migráns öleljünk keblünkre és hozzuk be a lakásba (tedd el a vasvillát bakker ez költői túlzás volt, nyugi), ha te azt mondod kék az ég nem fogsz alátámasztásnak olyan cikket linkelni ahol azt mondják zöld (miközben lehet mindenki téved és igazából piros) csak mert a másik oldalról is kell érv.

2017. febr. 26. 22:23
 19/23 anonim ***** válasza:
100%

Mindkét végletre ez a magatartás a jellemző. AZ emebrek egy jó részét nem az objektív valóság érdekli, hanem úgy választ médiumot amilyen a saját beállítottsága. Ha migránsokon akar szörnyűlködni, odaklikkel a 888-ra és máris jóllakik gyűlöletéhsége. Ha liberálisabb beállítottságú, ott az Index. Szerintem mindet érdemes olvasni és akkor rájössz, hogy mennyire ferdít mindenki. Mondom ezt úgy, hogy alapvetően az Indexet vagy a HVG-n találom meg a saját igazságérzetemnek valót. De mindig elolvasom a többit is. Sajnos a politikai újságírás már 100%-ban a pártok zsebében van, kivétel nincs.

Amúgy ezt a rengeteg hazugságot és kifordítást a médiumokban pont egymásnak köszönhetik. Egymást kompenzálják. A jobboldal idegengyűlöletet kelt, erre nyilván a másik oldal az elfogadást sürgeti. Ha az egyik fehéret mond, a másik feketét válaszol. miközben a valóság meg szürke. Ez van. Csak így tudnak olvasottságot, nézettséget produkálni, mert a mindenkori legszélesebb nézőrétegre utaznak. Ami sajnos jellemzően tanulatlan, tudatlan emberek tömegeiből áll.

2017. febr. 26. 23:53
 20/23 anonim ***** válasza:
"Neked nem elég amit linkeltem???" Őszintén szólva, nekem sem. Illetve, attól függ, hogy mire. Mert persze, az kiderül, belőlük például, hogy ősztől december végéig, kétszer annyian fagytak meg, mint a megelőző évben (nyolcvanan, ami persze így is rengeteg). Meg az is, hogy a Népszava szerint, januárban, tömeges fagyhalál "várható", a sok hajléktalan miatt, meg a fűtetlen lakások miatt. Amiről azért valószínűleg hallottunk volna, ha bekövetkezik. De semmi olyan nincs bennük, ami igazolná, hogy "ezrek, tízezrek fagytak meg januárban". Márpedig te ezt állítod.
2017. febr. 27. 00:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!