Miért árulták el Gyurcsány Ferencet?
Gyurcsány egy karizmatikus, erős egyéniség, aki a hibáit bevallotta, az igazat mondta ki, ellene fordult mindenki, szimpatizánsai is elfordultak tőle, de soha nem adja fel a küzdelmet.
Pont az ilyen emberrel, aki kimondta, hogy hazudtak, ellene szegülnek, szövetkeznek ellene.
Ott van Orbán, ő egy magalomániás, hataloméhes, erőszakos, gusztutstalan, gátlástalan, erkölcstelen, HAZUG DIKTÁTOR, aki ha valaki ellene szegül, bosszút áll, nem vallja be hibáit, másra mutogat, mossa kezeit, aki fél Gyurcsány Ferenctől, kemény kihívója Viktornak.
Viszont Orbánt soha nem fogják elárulni, mert rettegnek tőle, inkább nyalják a valagáját.
"Az mszp azóta teljesít gyengébben, amióta Gyurcsány Ferenc nincs a vezeti között."
Az emeszpé mindig is gyengén teljesített, fogalmazzunk úgy, hogy a támogatottsága azóta van a béka segge alatt, mióta a Böszme lenullázta. Az ő egyetlen, ám soha el nem évülő érdeme ez, legyünk érte hálásak, kívánjunk neki hosszú éveket az új pártja élén, ami garancia arra, hogy baloldali párt nem kerülhet kormányra (Az övére épeszű nem szavaz, a konkurenciát meg kicsinálja).
Na most azért sarkítsuk kicsit vissza a dolgot.
Én is így gondolom hogy elárulták és ellehetetlenítették a munkáját. DE! azért nem virít az mszp mert ő egyáltalán oda lépett. Ez az alkalmatlan párt nem akart egy újabb olyan vezetőt akit nem tudnak úgy rángatni mint Medgyessyt. A párt másik fele azért szavazott Kissre akkor a kongresszuson, mert gondolták ő nem olyan erőteljes, indulatos, és legfőképpen nem olyan határozott mint Horn Gyula volt. Neki is csak azért sikerült tervei jódarabja mert a párt gyenge volt hozzá képest.
Csakhogy: Mindettől függetlenül is problémák voltak a politikájával, ami mondjuk hogy nem kifejezetten baloldali volt.
Erről itt írtam bővebben hogy miért nem lehet újra hatalmon, nem mert én mondom hanem mert ez a természet törvénye.
https://www.gyakorikerdesek.hu/politika__magyar-politika__84..
Köszi gyerekek a 0%-ot xD
Pedig csak az IGAZAT mondtam!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!