Másnak is szimpatikus a Momentum Mozgalom?
Figyelt kérdés
Ki fog szavazni rájuk 2018-ban?2017. febr. 22. 20:20
1/34 anonim válasza:
Első ránézésre is hánynom kell tőlük, undorítóak.
2/34 Donald J. Trump válasza:
Ugyanaz, mint a FIDESZ volt anno - én biztos nem fogok segíteni egy új Orbán Viktor születésében.
3/34 anonim válasza:
Számomra kb. a DK-val vannak egy szinten szimpátiában. Pedig azoknak minden gondoltuk az ellentétes az enyémmel és a normálissal.
4/34 anonim válasza:
Elég azokra az arcokra ránézni........
5/34 anonim válasza:
Lelkesek lehetnek, ha indulni akarnak jövőre, de semmi esélyük, ugyanis én úgy vettem észre, hogy még ők maguk sem tudják, mit akarnak.
Egyetemisták, akik hallatni akarják a hangjukat, de közben nem értenek többet a politkához, mint a szomszéd néni...
7/34 anonim válasza:
Már az arcoktól elmegy a kedvem. Aztán ha megszólalnak, inkább hagyjuk is.
8/34 anonim válasza:
Szimpatikus volt az olimpiaellenes lépésük, de ideológiailag messze állnak tőlem.
Megnéztem a velük készített interjút Youtube-on és ott kiderült, hogy "kisebbségszociológián és migráción végeztem, kis liberális, feminista, jogvédő punci vagyok, nyenyenyenye" és elment tőlük a kedvem.
9/34 anonim válasza:
Nem szimpatikusak. És szavazni sem fogok rájuk.
10/34 anonim válasza:
Egyáltalán nem szimpatikusak. Rossz arcú értékrendzavaros felforgatók, soha nem támogatnám őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!