A Jobbik miért a nép nevében akar cselekedni?
ha az mszp tényleg a nép pártja fogja a sátorfát és csomagol megy a kis barátja az szdsz után nem terrorizálják a magyar népet tovább
nem sikkasztanak és sikkasztanak nem az embereket vasalják be
2006 után feloszlatják magukat és nem élősködnek
nem hoznak létre mindenféle magyar kartát
és nem hülyítik az embereket
"Ha átaludtad volna az elmúlt pár évet, hallgasd meg, mit mondott Vonó 2008 október 23-án: "
és
mi ebbe a poén?
hol masírozik az iráni gárda?:O
"hol masírozik az iráni gárda?:O"
Ha Vonón múlna, akkor Pesten masírozna. Szerencsére viszont ez Európa, úgyhogy nem jött be neki.
Igen, de a Viktor marad, mert ő aztán ááááá
mindegy
rohaggyon meg
mindig jön egy másik
"Ha Vonón múlna, akkor Pesten masírozna. Szerencsére viszont ez Európa, úgyhogy nem jött be neki."
ki az a Vonó?
ez európa
azt hittem ez Magyarország
mi se nagyon értjük mit zagyvál össze az 53 mas...
írni vonókról vagy mi fáj neki
lehet hogy a vonós négyessel van valami baja
80%-a ugyanis nem kíváncsi az iráni forradalmi terrorgárdára, Balóné hülyeségeire, meg a bakancsos masírozókra.
Te képzeld azokat, akiket a falvakban a cigányok terrorban tartanak azok kíváncsiak, meg azok is akiknek a szeretteit agyonverték. Mondjuk Budán, ahol egy deka cigány sincs lesz@rják a többi magyart, aki rettegésben él. Mint ahogy te is.
Nem is csodálom, hogy nem értitek. Szerintem a 800.000 szavazójukból legalább 600 ezer úgy voksolt a Jobbikra, hogy fingja sem volt arról, mit nyilatkoztak a kedvencei.
Ti meg vagy ezek közé tartoztok, vagy azok közé, akik csak tetetik a hülyét.
"Nem is csodálom, hogy nem értitek. Szerintem a 800.000 szavazójukból legalább 600 ezer úgy voksolt a Jobbikra, hogy fingja sem volt arról, mit nyilatkoztak a kedvencei.
Ti meg vagy ezek közé tartoztok, vagy azok közé, akik csak tetetik a hülyét."
szerintetek is megzakkant a srác? :-)
vagy csak fél a hegedűtől?:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!