Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Csúnya dolog a tömegközlekedés...

Csúnya dolog a tömegközlekedési jegyet csak akkor érvényesíteni, ha megfelelő a szolgáltatás?

Figyelt kérdés

Autót használok, de vannak esetek, amikor tömegközlekedést használok.

Például lezárják az utat,szervizben van a kocsi...stb

Én csak akkor szoktam érvényesíteni a jegyet, azzal a lyukasztóval, ha megfelelőnek találom a szolgáltatás színvonalát, tehát nyáron megy a légkondi és van ülőhely is.Ugyanis, így szolgáltatás a szolgáltatás.

Ha ezek nincsenek, meg akkor nem érvényesítem, kivéve, ha ellenőr van a közelben.

Mondjuk én ellenőrrel egyszer sem találkoztam még.

2017. febr. 19. 14:41
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Csúnya dolog bizony. Nem jár neked alanyi jogon a tömegközlekedés, ha nem tetszik a szolgáltatás, akkor ne használd. Moziban sem adják vissza a pénzt, ha nem tetszett a film.
2017. febr. 19. 15:26
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

De akkor nem ők járnak rosszabbul, hanem TE!!!

És tudod, miért?

Ha megversz egy ellenőrt, az közfeladatot ellátó személy elleni erőszaknak számít, ami börtönnel büntetendő!

Szóval vagy fizetsz a szolgáltatásért, vagy a hatósággal lesz majd dolgod!

2017. febr. 19. 15:44
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Kíváncsi vagyok ha téged csak akkor fizetne ki a munkáltató ha MAXIMÁLISAN elégedett lenne veled te lennél az első aki itt rinyálnál...
2017. febr. 19. 15:53
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

"Akkor meg ne csodálkozz, ha majd elkapnak az ellenőrök és megb***ák a szádat!"

Akkor ő lenne a legjobban felháborodva! Mindig azok háborodnak fel a legjobban ha jogosan felelősségre vonják őket, akiknek a legnagyobb a szájuk.

2017. febr. 19. 16:18
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

"Ha más megteheti hogy emberek százezrei, milliói felett csaljanak, akkor a polgárnak is szabad."

Ez nem igaz! Attól, hogy valaki rosszat tesz, még nem jogosít fel téged arra, hogy te is így tegyél! Ha a parlamentben angyalok ülnének, te akkor is megcsinálnád a saját hülyeséged! Úgyhogy ne is fogd rájuk! Nincs jogod csalni! Ha más megteszi, akkor ő cselekszik rosszul, és nem te!

2017. febr. 19. 16:23
 16/16 anonim ***** válasza:
Meg egyébként is. Ha te feljogosítod magad arra, hogy lophass emberektől, akkor én ezért miért ne jogosíthassam fel magam, hogy lopjak tőled? Nyilván nem fogok, de ha te jogosnak tartod a lopásod (mert a politikusok is...), akkor azt miért nem tartod jogosnak, ha más lop be valamit tőled? Ugye? Az már nem jogos... Csak ha te lopsz mástól...
2017. febr. 21. 23:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!